Αξέχαστο θα μείνει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο που πέρασε, καθώς το Σάββατο η ομάδα ποδοσφαίρου κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας με 2-1 της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, ενώ μία ημέρα αργότερα το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του συλλόγου πανηγύρισε το τρίτο σερί πρωτάθλημά του, έπειτα από μεγαλειώδη εμφάνιση στην έδρα του Ολυμπιακού.

Αυτές οι επιτυχίες έπρεπε να γιορταστούν δεόντως, όπως και έγινε το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου παραβρέθηκε και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του «δικεφάλου» του Βορρά, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο γλέντι των «ασπρόμαυρων» το κέφι ήταν στα ύψη, με σύσσωμη την οικογένεια του ΠΑΟΚ να δίνει το παρών σε αυτό.

Συγκεκριμένα, σ’ αυτό παραβρέθηκαν ο Ιβάν Σαββίδης, οι γιοι του Γιώργος και Νίκος, άπαντες οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του, όπως και οι εργαζόμενοι στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη νυχτερινή φιέστα του ΠΑΟΚ βρέθηκε από την αρχή η πρωταθλήτρια ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου, ενώ στην πορεία εν μέσω αποθέωσης μπήκε στο γλέντι και η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ ανδρών.

Μαζί μέλη από όλο το φάσμα της οικογένειας του ΠΑΟΚ, εκπρόσωποι της ΚΑΕ, του Ερασιτέχνη, βετεράνοι με πρώτους και καλύτερους τον Γιώργο Κούδα και τον Σταύρο Σαράφη, καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Κάποια στιγμή οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ανέβηκαν στην πίστα, με τον Στέφανο Αθανασιάδη να κάνει το σήμα με τα χέρια του για το γνωστό ΠΑΟΚτσήδικο «όλε», ενώ μαζί με τον Μαλεζά χόρεψαν ποντιακά που ανέβασαν στο πικ της τη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος χόρεψε επίσης αρκετά και έραινε με λουλούδια τους τραγουδιστές.

Από τη βραδιά ξεχώρισε το ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Γκαρά της ομάδας βόλεϊ και αυτό του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση (χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας), ενώ την παράσταση έκλεψε και ο ανεξάντλητος στον χορό, Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στον τελικό Κυπέλλου.

Το κέφι υπό τους ήχους των τραγουδιών του Κωνσταντίνου Αργυρού κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης