Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, για τον αυριανό αγώνα της ομάδας του στην Λιβαδειά η οποία αποτελείται από τους: Όλσεν, Μελίσσα, Μαλεζά, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλη, Αντόνις, Τσίμιροτ, Χαρίση, Πέλκα, Μακ, Μυστακίδη, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ κοντά στην επιστροφή του στην πατρίδα του και την Ρασίγκ βρίσκεται ο Φακούντο Περέιρα, που σήμερα ανήκει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Γκαμπάλα, σύμφωνα και με δηλώσεις του ατζέντη του στα ΜΜΕ της Αργεντινής.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, θέλει να φύγει από το Αζερμπαϊτζάν και όπως αναφέρουν οι Αργεντίνοι ο Περέιρα και ο ΠΑΟΚ έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ρασίνγκ για 6μηνο δανεισμό του αριστεροπόδαρου επιθετικού με οψιόν αγοράς το ποσό της οποία ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο.

«Ο παίκτης θα έρθει στο Μπουένος Άιρες, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα στις 4 Ιανουαρίου», δήλωσε στην «Ole» ο ατζέντης του Περέιρα, Λουίς Μπελβεδέρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης