Με μία προπόνηση στην Τούμπα ολοκλήρωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση στο Αγρίνιο, για την 26η αγωνιστική της Super League, με τον Παναιτωλικό.

Στο εν λόγω παιχνίδι θα κάνει το ντεμπούτο στον πάγκο του ο Βλάνταν Ιβιτς και δεν υπολογίζονται, αναγκαστικά, ο τιμωρημένος Ρόμπερτ Μακ και οι τραυματίες Παναγιώτης Γλύκος, Ζάιρο, Γκάρι Ροντρίγκες, Γκόικο Τσίμιροτ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τενοντίτιδα, επιπλέον, φανέρωσε το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε, για ενοχλήσεις που ένιωσε εσχάτως, ο Γιάννης Σκόνδρας, ενώ «καθαρή» ήταν η ανάλογη εξέταση που έκανε ο Εγιάλ Γκολάσα. Αμφότερους επέλεξε ο Ιβιτς να μην τους έχει στο αυριανό ματς.

Στην αποστολή ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε τους: Βελλίδη, Μελίσσα, Βίτορ, Τζαβέλλα, Μαλεζά, Λέοβατς, Κοροβέση, Κίτσιου, Χαρίση, Κάτσε, Τζιόλη, Σάμπο, Αντόνις, Μυστακίδη, Πέλκα, Δημητριάδη, Κάκκο, Αθανασιάδη. Με την ανδρική ομάδα, ακόμη, προπονήθηκαν σήμερα, οι παίκτες της Κ20 Τοπαλίδης, Κούστα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε, επίσης, πως ο Πάολο Αρτίκο (συνεργάτης του Ιγκορ Τούντορ), θα παραμείνει στον «Δικέφαλο» ως δεύτερος γυμναστής και υπεύθυνος για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Χρέη πρώτου γυμναστή θα έχει ο Δημήτρης Δανιηλίδης, ενώ ο Ιβιτς, εκτός από τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, θα έχει βοηθό προπονητή και τον Γρηγόρη Καβαλιεράτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης