Χωρίς ανάπαυση θα συνεχίσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την προετοιμασία τους, μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, εν όψει του επερχόμενου ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Άρη (26/9, 7 μ.μ.), για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την μάχη του Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και αφού έκαναν ζέσταμα και έπαιξαν παιχνίδι κατοχής, δούλεψαν με τον Ράζβαν Λουτσέσκου πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν την προπόνηση με μίνι δίτερμα.

Το ιατρικό δελτίο είναι «καθαρό» και ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών εν όψει του ματς με τον Άρη. Η προπόνηση της Τρίτης (25/09) είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στην Τούμπα και εκεί ο Ρουμάνος τεχνικός θα κάνει τις τελικές εκτιμήσεις του για το σχήμα και τα πρόσωπα που θα επιλέξει. Θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει μικρής κλίμακας αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα άγνωστο όμως σε ποιους θα δώσει φανέλα βασικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης