Λίγα μόλις λεπτά μετά την επίσημη διάψευση της UEFA σχετικά με την πληροφορία του Μάνου Σταραμόπουλου που ήθελε τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να θεωρούν οφσάιντ το γκολ του Βαρέλα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, γνωστοποίησε πως θα προχωρήσει σε επίσημες καταγγελίες και νομικές ενέργειες γι’αυτό το θέμα.

Μάλιστα λίγο μετά τη σχετική διάψευση άνθρωποι του δικεφάλου του Βορρά αναρωτήθηκαν: «Προφανώς τώρα και μετά τη διάψευση της UEFA ο κ. Σταραμόπουλος πρέπει να απαντήσει αν η “πληροφορία” που μετέφερε σε κρατικό ραδιόφωνο ήταν επηρεασμένη από τις παρουσίες του στις κληρώσεις της UEFA με τον κ. Δημάτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω να μιλήσω μαζί του τρία χρόνια»

Από την πλευρά του πάντως ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή την αναφορά του ονόματός του από την πλευρά του ΠΑΟΚ, προχώρησε σε μια δήλωση – απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Τον συνάδελφο Μάνο Σταραμόπουλο τον εκτιμώ, έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε εκδηλώσεις της UEFA και της FIFA, αλλά και σε διεθνείς διοργανώσεις. Πάντως πρέπει να έχουμε να μιλήσουμε πάνω από τρία χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης