Mολονότι ο Βλάνταν Ίβιτς φαινόταν ότι βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ, εν τέλει δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραμονής του στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε χθες το βράδυ ραντεβού (μέσω Skype) με τον ιδιοκτήτη των «ασπρόμαυρων» Ιβάν Σαββίδη και η κουβέντα, παρουσία του Λούμπος Μίχελ, έφερε τις δύο πλευρές και πάλι κοντά, παρά το γεγονός ότι φαινόταν φευγάτος από τον «δικέφαλο» του Βορρά, λόγω κάποιων θεμάτων που δεν συμφωνούσε ως προς τη λειτουργία της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 40χρονος προπονητής, ο οποίος από το βράδυ της Πέμπτης βρίσκεται οικογενειακώς στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές, θα κάνει μέχρι σήμερα ή αύριο τις τελικές εισηγήσεις του προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Στο… στόχαστρο ο Ρεμπότσο

Εν τω μεταξύ, ο 22χρονος αριστερός μπακ της Μορεϊρένσε, Πέδρο Ρεμπότσο, φέρεται να ενδιαφέρει τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «A Bola».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρεμπότσο είναι μέλος της Εθνικής Πορτογαλίας U21 που θα πάρει μέρος στην τελική φάση του Euro 2017, που θα διεξαχθεί στην Πολωνία.

Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Μπενφίκα και πήγε στη Μορεϊρένσε από τη δεύτερη ομάδα των «αετών» πέρυσι, καταγράφοντας 34 συμμετοχές και έξι ασίστ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης