Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην «Τούμπα» την Γκαμπάλα (22:05, Οte Sport 3), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητά τη νίκη προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός» στο κυνήγι της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα χρειάζεται τη βοήθεια της Ντόρτμουντ, που καλείται να νικήσει στη Ρωσία την Κράσνονταρ.

Ο Ιγκόρ Τούντορ που παριμένει να δει από τους παίκτες του διάθεση και όρεξη για τη νίκη αναμένεται να παρατάξει τους Θεσσαλονικείς με σύστημα 4-3-3. Ο Γλύκος θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κίτσιου και Τζαβέλλας. Οι Τζιόλης, Κάτσε θα βρίσκονται στο κέντρο, με τους Ροντρίγκεζ, Μακ στα άκρα, τον Πέλκα σε δημιουργικό ρόλο και τον Μπερμπάτοφ στην κορυφή. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Όλσεν, Σάμπο, Γκολάσα, Μυστακίδης, Ζάιρο, Τσίμιροτ, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης και Αθανασιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Γκαμπάλα ο Ρόμαν Γκριγκόρτσουκ θα παρατάξει με 4-2-3-1. Στην ενδεκάδα αναμένεται να βρεθούν οι Πόποβιτς, Καμάλοφ, Βέρνιντουμπ, Στάνκοβιτς, Ρικαρντίνιο, Γκάι, Φλορέσκου, Ντασανταμίροφ, Αντόνοφ, Μαμαντόφ, Ζένιοφ. Στον πάγκο θα είναι οι Πιετρζκίεβιτς, Αμπάσοφ, Σαντίκοφ, Μιρζόγιεφ, Μιρζαμπέκοφ, Τζαμάλοφ, Ζαμάντοφ και Ζεκ. Εκτός είναι οι Ντοντό και Περέιρα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

18:00 Κράσνονταρ-Ντόρτμουντ (OTE Sport 7)
22:05 ΠΑΟΚ-Γκαμπάλα (OTE Sport 3)

Βαθμολογία

Ντόρτμουντ 10 (10-3)
Κράσνονταρ 7 (5-4)
ΠΑΟΚ 3 (2-3)
Γκαμπάλα 1 (2-9)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική (10/12)
Γκαμπάλα-Κράσνονταρ (20:00)
Ντόρτμουντ-ΠΑΟΚ (20:00)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης