Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου την περυσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ πλέον στοχεύει στον τίτλο και θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξει ότι, όχι μόνο θέλει, αλλά μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, φιλοξενείται στις 20.30 (Novasports 1) από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και άπαντες στον δικέφαλο του Βορρά ζουν και αναπνέουν για το «διπλό», στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League.00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O ΠΑΟΚ φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και σε περίπτωση που φύγει νικητής από το Φάληρο θα εκτοξεύσει στους επτά βαθμούς τη διαφορά του από το συγκρότημα του Λεμονή.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο με 4-2-3-1, δίνοντας έμφαση σε κάποια πράγματα όσον αφορά την γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο και Λέοβατς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Μαουρίσιο με τον Τσίμιροτ, με τους Βιεϊρίνια και Μακ στα πλάγια.

Ο Ελ Καντουρί θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Σάχοφ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος και Πέλκας.

Διαιτητής του ντέρμπι είναι ο Γιώργος Κομίνης με βοηθούς τους Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Πετρόπουλο (Αρκαδίας,) ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παπαπέτρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης