Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε για το προσεχές ματς με τον Ατρόμητο, ενώ στάθηκε και στην αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Ότι είχα να πω για τον Ατρόμητο το είπα μετά το ματς. Δείξαμε καλή νοοτροπία, πήραμε μία νίκη που αξίζαμε, απέναντι σε καλή ομάδα και ίσως μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ για να έχουμε ένα πιο ωραίο φινάλε».

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Τακτικά παίζουμε το ίδιο και εκτός έδρας αλλά δεν έχουμε την ίδια αυτοπεποίθηση. Ωστόσο κυριαρχούμε και στα εκτός ματς μέσα στο παιχνίδι. Νιώθουμε πολύ καλύτερα και σε ότι αφορά τη φυσική κατάσταση ενώ καταλαβαίνουν οι παίκτες μου περισσότερο τι θέλουμε να γίνεται μέσα στο γήπεδο. Ο χρόνος μας δίνει αυτή τη βελτίωση κάτι που περίμενα και πλέον θέλουμε περισσότερα θετικά αποτελέσματα για να κερδίζουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Για μένα είναι σημαντικό και η επιστροφή και εισαγωγή στην ομάδα επιπλέον παικτών, όπως ο Τζάλμα, ο Κάνιας και ο Μακ που είχαν ένα διάστημα αποχής, ο καθένας για διαφορετικό λόγο».

Για τη θέση του Βιεϊρίνια: «Είναι καλό όταν ένας παίκτης μπορεί να παίξει περισσότερες θέσεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κάνεις κάποια έκπληξη στον αντίπαλο σου. Δεν είναι η δουλειά μου να συζητάω τι λέγεται αλλά να βλέπω τις προπονήσεις και τα παιχνίδια και αυτή είναι η επιβεβαίωση για το τι κάνουμε. Ο Λέοβατς έκανε πολύ καλά παιχνίδια ως αριστερό μπακ και ο Βιεϊρίνια παίζει πολύ καλά ως χαφ και κινούμαστε ανάλογα με το τι θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο ανάλογα και τον αντίπαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης