Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ τέθηκαν στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς σήμερα. Οι Δημήτρης Χατζηισαΐας και Γκόικο Τσίμιροτ προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ εκτός παρέμειναν οι Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης και Μυστακίδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ:

«Δύο αγώνες πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ ανασυντάσσει τις δυνάμεις του μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να κάνει το καλύτερο δυνατό φινάλε και να παίξει τη χρονιά του στα Play Offs.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Δευτέρα (04.04) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι δούλεψαν στα τελειώματα έπειτα από passing game και στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση σε έντονους ρυθμούς.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας με τον Γκόικο Τσίμιροτ μπήκαν στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τα επόμενα ματς.

Οι τραυματίες Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Δημήτρης Κωνσταντινίδης ,Γιάννης Μυστακίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τρίτη (05.04) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (06.04) στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης