Ροντρίγκες: «Ο ΠΑΟΚ με έκανε καλύτερο ποδοσφαιριστή»

Ροντρίγκες: «Ο ΠΑΟΚ με έκανε καλύτερο ποδοσφαιριστή»
Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος πλέον συνεχίζει την καριέρα του στη Γαλατάσαραϊ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «ajansspor.com» αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, το οποίο, όπως επισήμανε, τον έκανε καλύτερο ως ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:


Για τη φετινή Γαλατασαράι (πρωτοπόρος στο τουρκικό πρωτάθλημα):
«Το πιο σημαντικό είναι το ομαδικό πνεύμα που έχουμε. Αισθανόμαστε πολύ δυνατοί, είμαστε μια ισχυρή ομάδα. Πρέπει να πω πως σε γενικές γραμμές κάνουμε φανταστική δουλειά».

Για τη συνεργασία με τον Ίγκορ Τούντορ: «Τον ήξερα από τον ΠΑΟΚ, ήξερα έτσι το πως θα δουλέψω, το τι θα κάνω. Συνεχίζει με το ίδιο στυλ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, οι προπονήσεις είναι πολύ "σφιχτές". Χρειαζόταν χρόνο γιατί πέρσι ήρθε στην ομάδα στα μέσα της σεζόν. Τώρα μπορείτε να δείτε πως κάνει πολύ καλή δουλειά, ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ξέρει πως πρέπει να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν, δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Για το δικό του μέλλον: «Δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην επιτυχία της Γαλατάσαραϊ, στοχεύουμε να γίνουμε πρωταθλητές" ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 26χρονου ποδοσφαιριστή, που σε ότι αφορά την πορεία της καριέρας του».

Για τη μέχρι τώρα καριέρα του: «Ξεκίνησα στην Ολλανδία, μετά πήγα στη Βουλγαρία, ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Εκεί μεγάλωσα, έγινα μεγαλύτερος άντρας. Μετά πήγα στην Ισπανία, μία από τις καλύτερες εμπειρίες μου γιατί έπαιξα στη La Liga, ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ με έκανε καλύτερο ποδοσφαιριστή, έπαιξα στο πρωτάθλημα και στο Europa League, έπαιξα και στο Champions League. Η Γαλατάσαραϊ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στο οποίο έχω παίξει. Θέλω να κερδίσω τα πάντα με τη Γαλατάσαραϊ. Να γίνω πρωταθλητής, να παίξω στο Champions League και να νιώσω ακόμα καλύτερα το πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Γαλατάσαραϊ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, 13:38