Το πρώτο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ με πρόεδρο τον Ιβάν Σαββίδη ολοκληρώθηκε, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τις αλλαγές. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σαββίδης θα είναι νέο μέλος, ενώ ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είχε ιστορική σημασία καθώς την θέση του Προέδρου καταλαμβάνει πια ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, Ιβάν Σαββίδης!

Στο Δ.Σ. συμμετέχει ως νέο μέλος και ο Γιώργος Σαββίδης, ως δεύτερη προσθήκη στη σύνθεσή του. 

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, παράλληλα με τις αρμοδιότητες του Αντιπροέδρου που κατείχε, ανέλαβε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. μόνιμη παραμένει και η παρουσία του Γιώργου Κούδα ως εξωτερικού συμβούλου διοίκησης.
 
Περαιτέρω διαρθρωτικές αλλαγές είναι πιθανόν να πραγματοποιηθούν σε επόμενη συνεδρίαση. Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. παραμένουν οι κ.κ. Lubos Michel, Arthur Davidyan, Ηλίας Γεροντίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και η κυρία Maria Goncharova».

Αποχωρώντας από τα γραφεία της Τούμπας για να μεταβεί στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου θα μιλήσει στους παίκτες και τον Βλάνταν Ίβιτς, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για την απόφαση να μπει ενεργά μαζί με το γιό του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Πλέον εγώ ηγούμαι του διοικητικού συμβουλίου. Εμείς διαδίδουμε μία επιθετικότητα σε επίπεδο νοημοσύνης. Ο δικός μου ερχομός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε πριν από πολύ καιρό και η συμμετοχή μου στην προεδρία έγινε για να ηγηθώ πλήρως της διοίκησης και να είμαι κοντά στους ανθρώπους που πιστεύουν στον ΠΑΟΚ ότι μπορεί να φέρει τίτλους. Μπαίνω πρόεδρος, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι ο ΠΑΟΚ με χρειάζεται ακόμα περισσότερο. Αλλά και να για να είμαι κοντά σε όλους όσους πιστεύουν στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί πλέον μπαίνουμε σε ένα νέο στάδιο. Έχουμε μπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα στάδιο αλλαγής προτεραιοτήτων και αυτό το στάδιο το ονομάζω στάδιο της ευθανασίας. Εγώ δίνω την έννοια της επιτάχυνσης της ευθανασίας και δεν θέτω στον ΠΑΟΚ ένα στιγμιαίο στόχο να κερδίσει ένα πρωτάθλημα.

Θέλουμε να μπούμε σε ένα στάδιο όπου ο ΠΑΟΚ να κερδίζει ένα πρωτάθλημα, να είναι ένας φυσιολογικό κανόνας της ζωής και όχι εξαίρεση. Ότι και να κάνουμε ο στόχος θα είναι πάνω από όλα. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα αυτού δεν μπορούμε να πούμε πως πρέπει να περιμένουμε. Το Γραφείο Τύπου θα σας ενημερώσει γιατί η ομιλία μου ήταν αρκετά μεγάλη.

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αναβολή των εκλογών: 

«Είμαι προβληματισμένος με τις εξελίξεις. Αυτή είναι η Ελλάδα που ευτυχώς την αγαπάμε με όλα τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν έχει παρθεί μία ξεκάθαρη απόφαση για το τι θα κάνουμε. Αυτά που έγιναν τι τελευταίες ημέρες έδειξε ότι το σύστημα νοσεί και πλέον είναι αναπόφευκτη η ευθανασία. Έχουμε μπει σε ένα στάδιο αόρατων τάσεων και αόρατων μαχών. Εγώ είπα στους συνεργάτες μου πως αυτό που κάνουμε είναι μία επιθανάτια αγωνία και αυτή η επιθανάτια αγωνία χρειάζεται τον δικό μας ουμανισμό.

Κακώς σκέφτονται ότι μπορούν να μας φοβίσουν. Αυτό αποκλείεται. Εμείς κάθε μέρα γινόμαστε πιο ισχυροί σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που είναι απολύτως καθαρή. Δεν χρωστάμε τίποτα σε κανέναν. Δείξαμε σεβασμό στην ελληνική νομοθεσία».

Τι θα πει στους παίκτες του ΠΑΟΚ τώρα που θα πάει στην προπόνηση:

«Αυτά που θα πω στους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι εσωτερικό θέμα. Όσα συμβαίνουν στην δική μας κρεβατοκάμαρα θα μείνουν στην δική μας κρεβατοκάμαρα».

Για την τηλεοπτική άδεια: 

«Όλα είναι τέλεια. Το κανάλι θα δημιουργηθεί. Πολλά ενδιαφέροντα πράγματα μας περιμένουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης