Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Super League και θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League της ερχόμενης περιόδου. Ο Βλάνταν Ίβιτς που κατάφερε να οδηγήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ανακοίνωσε την διατήρηση του Σέρβου στη θέση του προπονητή.

«Ολοκληρώσαμε μία δύσκολη σεζόν. Θέλαμε πολύ στην εορταστική αυτή χρονιά για τον ΠΑΟΚ την πρόκριση στα προκριματικά του Champions League. Θέλω να συγχαρώ όλους. Όλη την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, γιατί καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση με την αξία μας. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, η σεζόν είχε πολλές διακυμάνσεις, αλλά προφανώς με αυτό τον τρόπο ο Θεός μας οδηγεί. Από πολύ μεγάλες απογοητεύσεις, μέχρι την χαρά, η απόσταση ήταν μία μικρή στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Ξεκινήσαμε από το μηδέν στα πλέι-οφ και τελειώσαμε στην πρώτη θέση, δίχως να χάσουμε ούτε ένα παιχνίδι. Θέλω να πω δημόσια, μπροστά σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όλη την οικογένεια του, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βλάνταν Ίβιτς. Αυτός κατάφερε να μαζέψει τις δυνάμεις και να μας οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να τον συγχαρώ σαν τον πρώτο και τον κύριο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Εμείς τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά αυτές είναι μόνο λεπτομέρειες. Του υποσχέθηκα και του έχω πει ότι εσύ θα αποφασίσεις μόνος την μοίρα σου. Είμαι χαρούμενος που ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ένας άνθρωπος με DNA του ΠΑΟΚ, ο οποίος δούλεψε πολύ καλά στις ακαδημίες, κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία στην νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ αυτή την σεζόν. Θέλω να του ευχηθώ μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον ως πρώτος προπονητής και ηγέτης του ΠΑΟΚ», είπε ο Ιβάν Σαββίδης στην κάμερα της Nova.

Από την πλευρά, ο Βλάνταν Ίβιτς, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, όπως και τους ποδοσφαιριστές για την υπερπροσπάθεια που έκαναν. Αυτοί έκαναν ουσιαστικά την δουλειά. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα δίνουν το 100% από εδώ και πέρα για να κάνουν περήφανο τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης