Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης, αφού ανήκει και επίσημα στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έκανε το άλμα στην καριέρα του μετά από μία “γεμάτη” σεζόν που είχε στις ομάδες Παίδων και Νέων της Δόξας Παχιανών, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του πήρε το “βάπτισμα του πυρός” και στην πρώτη ομάδα σε ματς με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών. Παράλληλα πρωταγωνίστησε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων όντας πρώτος σκόρερ της Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Χανίων με 5 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κουλιεράκης από νεαρή ηλικία βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Καλτσέτο, η οποία όπως αποδεικνύεται και στην πράξη έχει μία εποικοδομητική συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, αφού εκτός του 14χρονου που πήρε μεταγραφή στον “δικέφαλο” κι άλλα παιδιά “τσεκάρονται” από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας του ιστορικού συλλόγου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ υπάρχουν κολακευτικά λόγια για τον νεαρό που άνοιξε τα “φτερά” του.

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: «Νέα προσθήκη στον ΠΑΟΚ, από τα Χανιά, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι ένας ταχυδυναμικός μέσος, με πολύ καλά τελειώματα, ειδικά από μακρινές αποστάσεις. Είναι αριστεροπόδαρος και το σημαντικότερο είναι πως πρόκειται για πολύ καλό χαρακτήρα. Ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: athlitiko.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης