Ο Φερνάντο Βαρέλα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης του «δικεφάλου» του Βορρά με αντίπαλο την Μπενφίκα, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο άσος του συλλόγου της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο του «Ντα Λουζ» με αποκλειστικό στόχο να παίξουν άμυνα, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει στη Λισαβόνα το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


Για την Μπενφίκα:
«Έχω παίξει πολλά χρόνια στην Πορτογαλία. Γνωρίζω την Μπενφίκα, είναι μια ομάδα παγκόσμιου επιπέδου, αλλά εμείς πρέπει να τα ξεχάσουμε αυτά. Να μπούμε αύριο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ:
«Γνωρίζουμε πολύ καλά την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ελπίζω αύριο στο γήπεδο να βγάλουμε τα στοιχεία που μας έχει ζητήσει ο κ.Λουτσέσκου».

Για τα δυνατά σημεία της Μπενφίκα: «Νομίζω το πιο δυνατό σημείο της Μπενφίκα είναι η πίεση στην μεσοεπιθετική της γραμμή. Έχει τον Πίτσι και τον Φακούντο Φερέιρα, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό αύριο και να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη δική του προτίμηση στις ομάδες της Πορτογαλίας: «Μεγάλωσα στην Πορτογαλία, αλλά η οικογένεια μου είναι από το Πράσινο Ακρωτήρι. Το ποια ομάδα υποστήριζα μικρός, δεν είναι για να το συζητήσουμε εδώ, το κρατάω για εμένα».

Για την προσέγγιση του ματς: «Έχω βιώσει την πίεση του Εστάδιο ντα Λουζ. Στο αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να είμαστε ο ΠΑΟΚ. Ήρθαμε για να παίξουμε επιθετικά, δεν ήρθαμε εδώ για να αμυνθούμε. Γνωρίζουμε την Μπενφίκα, είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε όλοι εδώ για να χαρούμε το παιχνίδι και να παίξουμε όπως ξέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης