Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν την Τρίτη, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη, κεκλεισμένων των θυρών, στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην πρώτη φάση του ματς ο Πρίγιοβιτς, μετά από ασίστ του Μακ, άνοιξε το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα στον «Δικέφαλο», ωστόσο στο 20’ ο Νικολιάς, με μακρινό σουτ, ισοφάρισε για τον Άγιαξ της Ηπείρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα των Ιωαννίνων μάλιστα είχε δοκάρι, με κεφαλιά από τον Κόντε, στο 14’ και με απευθείας φάουλ, στο 44’, από τον Γιάκο, ενώ το δοκάρι σημάδεψε στο 87’ για τους Θεσσαλονικείς, με γυριστή κεφαλιά, ο Πρίγιοβιτς.

Απόντες από το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ ήταν οι Χοσέ Κρέσπο, Μαρίν Λέοβατς, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί ισχίο.

Αμφότεροι δεν θα χρησιμοποιηθούν ούτε στην αυριανή, επίσης εντός έδρας, φιλική αναμέτρηση της ομάδας με τη Λαμία (20.00), χωρίς η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική υπέστη, ακόμη, στους «ασπρόμαυρους» ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος θα μείνει αγωνιστικά παροπλισμένος για τις επόμενες τρεις ημέρες.

Αξπιζει να σημειωθεί ότι θεατής του ματς ήταν ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, ο οποίος και μέχρι πρότινος υπερασπιζόταν την εστία του ΠΑΣ.

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς)
: Ρέι, Μάτος (57’ Λύρατζης), Μαλεζάς, Βαρέλα, Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάμπος (57’ Κόζακ), Ενρίκε, Μακ (67’ Μίσκοβιτς), Πρίγιοβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης) : Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (82’ Μαυροπάνος), Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (75’ Βιδάλ), Χαλκιαδάκης (60’ Λίλα), Κόντε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης