Το πρώτο φιλικό τους ενόψει της νέας περιόδου έδωσαν σήμερα ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία στο Καρπενήσι, όπου και οι δύο ομάδες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας περιόδου.
Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να προηγείται στο 14΄ με τον Βασιλαντωνόπουλο, τον «Αγιαξ της Ηπείρου» να ανατρέπει το σκορ με γκολ των Βιδάλ (51΄) και Κόντε (67΄), αλλά τη Λαμία να ισοφαρίζει στην εκπνοή με τον Ασίγκμπα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Γώγος, Μπουκουβάλας, Κακουμπά, Ντόλοβατς, Κάστρο, Νικολιάς, Λιάσος, Γιάκος, Λουκίνας. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Βιδάλ, Κούζικ, Σιόντης, Λίλα, Κόντε, Ξύδας

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):
Μελίσσας (46’ Σαράνοβ), Αντέτζο (83’ Βάντερσον), Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (46’ Πλιάτσικας), Βάντερσον (46’ Παπαργυρίου), Μπουλούλης (68’ Τζανουλίνος), Δημούτσος (46’ Μπλάζιτς), Καραγκούνης (46’ Επστάιν), Τσούκαλος (72’ Κωστίκας), Μπούτνικ (79’ Λαμπρόπουλος)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης