Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν την Κυριακή στην «AEL FC Arena» η Λάρισα και ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Oι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ναζλίδη στο 5΄ με πέναλτι, ωστόσο ο  Κόντε στο 55΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λάρισα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε μόλις στο 5ο λεπτό να σκοράρει με πέναλτι του Ναζλίδη, το οποίο κέρδισε ο ιδιος μετά από κράτημα του Μπέριου μέσα στην πέριοχή.

Ο ΠΑΣ άργησε να μπει στο παιχνίδι και ουσιαστικά αντέδρασε μετά το ημίωρο, χωρίς να χάσει την κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσει Πάντως η ομάδα του Πετράκη έφτασε στην ισοφάριση με τον Κόντε στο 55΄, μετά από κόρνερ του Μανθάτη και σύγχιση στην περιοχή του Μπόζοβιτς.

Κίτρινες: Φατιόν, Ζίζιτς / Τζημόπουλος, Μαυροπάνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82΄ Μασούρας), Ντέλετιτς (73΄Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87΄ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Μπέριος, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (51΄ Τζημόπουλος), Γιάκος (90΄ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (81΄ Μπετρά), Κόντε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης