O ΠΑΣ Γιάννινα έκανε επίδειξη ισχύος στον αγώνα ρεβάνς με τον Λεβαδειακό, για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα ο «Άγιαξ» της Ηπείρου συνέτριψε την Τετάρτη στους «Ζωσιμάδες» με 4-0 σκορ τους Βοιωτούς, ανατρέποντας την ήττα με 1-0 που ειχε γνωρίσει στο πρώτο ματς, κι έτσι έκλεισε θέση για τα προημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν οι Τζημόπουλος (30΄), Κόντε (38΄, 79΄) και Γαρουφαλιάς (90+2΄).

Από το ξεκίνημα ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου έκανε το 1-0 και ισοφάρισε το σκορ του αγώνα της Λιβαδειάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων το πέτυχε ο Τζημόπουλος με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να επιτίθεται και στο 37΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κόντε έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Λεβαδειακού.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Ισπανός σε αυτή τη φάση το πέτυχε στο αμέσως επόμενο λεπτό (38΄), όταν σε σέντρα μέσα στην περιοχή πετάχτηκε και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει, ανέβασε την απόδοσή του, αλλά έμεινε μακριά από το γκολ.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν, ενώ αύξησαν τα τέρματά τους σε τρία στο 79΄ και πάλι με τον Κόντε (πλασέ σουτ).

Την πρόκριση του ΠΑΣ «σφράγισε» στις καθυστερήσεις του αγώνα (90΄+2) ο Γαρουφαλιάς με σουτ στην κίνηση από μεταβίβαση του Μανθάτη.

Κίτρινες: Μιχαήλ, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος / Σουμπίνιο, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Καλτσάς, Μπελγκαζουανί

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κόντε, Βιδάλ (77΄ Μανθάτης), Γιάκος (85΄ Χαλκιαδάκης), Μπετρά (75΄ Σολτάνι).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τριποτσέρης, Ντιόγκο (69΄ Ζαραδούκας), Μητρόπουλος, Καλτσάς, Σουμπίνιο (83΄ Καθάριος), Λεονάρντο (46΄ Ιωαννίδης), Αντιλέχου, Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης, Φαβάρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης