Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα με 2-1 στο Περιστέρι από την Άλκμααρ και σε συνδυασμό με την ήττα με 1-0 στην Ολλανδία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Η ομάδα των Ιωαννίνων άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι με τον Κόντε (9’), όμως οι Ολλανδοί πέτυχαν γκολ με τους Σόουζα (29’) και Λούκασεν (36’) και πήραν τη νίκη.

Ο ΠΑΣ έκανε δυναμικό ξεκίνημα στον αγώνα και ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ. Στο 9’ ο Ναδάλες σέντραρε από αριστερά και ο Κόντε πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι για να νικήσει τον Ολλανδό τερματοφύλακα και να πετύχει το 1-0, με το οποίο οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή για τον ΠΑΣ, καθώς δέχθηκε δύο γκολ και έτσι γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό. Στην δεύτερη επίσκεψή της στα καρέ του Πασχαλάκη η Άλκμααρ σκόραρε. Στο 29’ ο Γιάχανμπακς πέρασε από δεξιά και έδωσε την ευκαιρία στον Σόουζα με προβολή να ισοφαρίσει. Το 2-1 σημείωσε στο 36’ ο Λούκασεν, όταν ξέφυγε από τον Μπέριο και πλάσαρε σωστά.

Το υπόλοιπο ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο ΠΑΣ απείλησε στο 57’ με τον Μαμπουλού και στο 61’ με τον Μπέριο, ενώ η Άλκμααρ είχε καλή στιγμή με το σουτ του Φαν Όβερεμ στο 69’.

Στο τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Πετράκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Άλκμααρ 1-2 (OTE Sport 5)

Γκολ: 9′ Κόντε – 29′ Σόουζα, 36′ Λούκασεν

Κίτρινες κάρτες: Κοζορώνης, Μπέριος, Λίλα – Φαν Όβερεμ

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΣ Γιάνννινα:
Πασχαλάκης, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (51′ Μαμπουλού), Τζημόπουλος (46′ Σκόνδρας), Κόντε, Ακόστα, Λόπες, Καρανίκας, Κοζορώνης (78′ Δώνης).

Αλκμάαρ:
Ροσέτ, Φαν Έιντεν, Χαπς, Γιάχανμπακς, Φαν Όβερεμ (71′ Τιλ), Βέρχοστ, Χένρικσεν, Σόουζα (79′ Γκαρσία), Λούκασεν, Βούιτενς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης