Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας, σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «Φαίακες» προηγήθηκαν στο 72’ με τον Παμλίδη, όμως ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πήρε τη νίκη με τα γκολ των Κόντε (76’) και Γιάκου (82’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα του αγώνα. Η Κέρκυρα ήταν η ομάδα που δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Σοϊλέδη στο 17’ να περνά άουτ. Ο ΠΑΣ απείλησε στο 34’ με τον Γαρουφαλιά να μην μπορεί να κερδίσει σε τετ-α-τετ τον Γιαννακόπουλο.

Στο 56 ο ΠΑΣ είχε δεύτερη καλή στιγμή όταν δυνατό σουτ του Τζημόπουλου, ενώ οι Φαίακες απάντησαν στο 61’ με τον Γκόμες να σημαδεύει το δοκάρι. Η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ στο 72’. Ο Παμλίδης μετά από εξαιρετική μακρινή μεταβίβαση του Αρτυματά βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βελλίδη και άνοιξε το σκορ.

Το 1-1 ήρθε άμεσα. Στο 76΄ ο Κόντε σκόραρε και οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή στο 82’. Μετά από κακή απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς, η μπάλα έφθασε στον Γιάκο, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 2-1 (Novasports 2)

Γκολ: 72′ Παμλίδης (Κέρκυρα), 76′ Κόντε (ΠΑΣ Γιάννινα), 82′ Γιάκος (ΠΑΣ Γιάννινα)

Κίτρινες κάρτες:
Μπαλάφας, Επστάιν

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Τζημόπουλος (62′ Νικολιάς), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς (54′ Σολτάνι), Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Λίλα, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (68′ Μανθάτης), Κόντε.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης):
Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς (87′ Ντουαλά), Σοϊλέδης, Γκόμεζ, Παμλίδης, Σπίνουλας (79′ Κόντος), Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας (60′ Ζορμπάς), Επστάιν, Γρομητσάρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης