Ίσως το τελευταίο χαρτί του για την παραμονή στη Super League έπαιξε στο στάδιο Περιβολίων των Χανίων ο Πλατανιάς στην 22η αγωνιστική, αλλά έπεσε πάνω σε έναν αποφασιστικό ΠΑΣ Γιάννινα που του στέρησε κάθε δυνατότητα για να ελπίζει στο όνειρο.

Πιο συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 3-0 σκορ, με τον Κόντε να σκοράρει δις σε ένα τετράλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο (47΄, 51΄)  πριν ο Μπέριος στο 86′ διαμορφώσει το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ, ο οποίος είχε ακόμη τρία δοκάρια στο ματς, με αυτό το τρίποντο έφτασε «έπιασε» στην 7η θέση τον Αστέρα Τρίπολης με 28 βαθμούς την ώρα οι οι Χανιώτες έμειναν βυθισμένοι στην τελευταία θέση με μόλις 10 βαθμούς και πλέον αναζητούν ένα θαύμα για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος, αφού κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Κλιάιτς. Στο 3΄ ο Χαλκιαδάκης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Πλατανιάς «απάντησε» στο 18΄ με τον Ουντότζι που βγήκε τετ α τετ με τον Βελλίδη, αλλά δεν κατάφερε να τον «νικήσει». Στο 24΄ σουτ του Χαλκιαδάκη μπλόκαρε ο Κλιάιτς, ενώ στο 33΄ ο ΠΑΣ είχε άλλο ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Μπετρά.

Στο μέρος ημίχρονο «χτύπησε» ο… συνήθης ύποπτος της ομάδας της Ηπείρου, ο Ισπανός Πέδρο Κόντε. Πρώτα στο 47΄, όταν το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή «βρήκε» σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα, και στη συνέχεια στο 51΄, όταν από μεταβίβαση του Χαλιαδάκη πήρε την μπάλα από αριστερά και με πλασέ «νίκησε» τον τερματοφύλακα του Πλατανιά για να κάνει το 0-2. Στο 53΄ ο ΠΑΣ είχε και τρίτο δοκάρι σε γυριστό σουτ του Μιχαήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 86΄ ο ΠΑΣ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βιντάλ, ο Μπέριος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και «έγραψε» το 0-3 για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Κίτρινες: Στάμου, Μαλσά, Πετρόπουλος – Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Χαλκιαδάκης, Βιντάλ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι (77΄ Στανισάβλιεβιτς), Στάμου (58΄ Ντουαλά), Καρυπίδης, Βάντερσον, Πατράλης, Πλιάτσικας, Μαλσά, Ενσικουλού, Ουντότζι (49΄ Κασάλιτσα), Πετρόπουλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (76΄ Μπέριος), Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης (71΄ Νικολιάς), Βιντάλ, Χαλκιαδάκης (58΄ Γιάκος), Μπετρά, Κόντε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης