Προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Λεβαδειακός, μετά τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 89’ ο Φαβάρο.

Στο 13΄ ο Γιακουμάκης βρέθηκε απέναντι στον Γιαννίκογλου, πέρασε την μπάλα κάτω από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο κι έδιωξε ο Μπέριος στην πρώτη καλή στιγμή των Βοιωτών. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, απείλησαν στο 17΄, όταν ο Σωτηρίου έκανε διπλή απόκρουση σε σουτ των Λίλα και Γιάκου, ενώ στο 20΄ νέο σουτ του Γιάκου εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονόμετρο έδειχνε το 87ο λεπτό όταν καταγράφηκε η επόμενη αξιόλογη φάση, με τους Μπετρά και Λίλα να μη μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα σε φάση διαρκείας. Δύο λεπτά αργότερα, σε εκτέλεση φάουλ από τον Μητρόπουλο η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφτασε στον Φαβάρο, ο οποίος με σουτ σημείωσε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Κίτρινες:
Μητρόπουλος, Φαβάρο, Γιακουμάκης – Γιάκος, Τζημόπουλος, Μπέριος

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό):
Σωτηρίου, Ζαραδούκας (67΄ Νίκας), Αντιλεού, Μεντί, Φαβάρο, Καλτσάς, Μπελγκαζουανί (39΄ Ιωαννίδης), Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (65΄ Ομπιόρα), Καθάριος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Γιαννίκογλου, Μανθάτης (73΄ Χαλκιαδάκης), Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (81΄ Μαυροπάνος), Καρανίκας, Μπέριος, Σκόνδρας, Λίλα, Μπετρά, Τζημόπουλος, Γιάκος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης