Συγγνώμη ζήτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα για την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες» με 1-0, στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Super League. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της αρχικά ευχαριστεί τους φιλάθλους για τη στήριξη και στη συνέχεια ζητεί συγγνώμη.

Αναλυτικά:

«Με αυτήν την ανακοίνωση αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους εσάς που βρεθήκατε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσετε τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και που μέχρι τέλους δίνατε δύναμη στην ομάδα, αλλά κυρίως επειδή θέλουμε να ζητήσουμε σε όλους εσάς συγγνώμη για την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, σε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση για την έκβαση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Από εδώ και πέρα χρέος μας, αλλά και αυτό που θα κάνουμε είναι να κερδίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη φετινή χρονιά και παράλληλα να ξεκινήσουμε δυναμικά τον σχεδιασμό και τις πράξεις για την επόμενη χρονιά. Σας θέλουμε δίπλα μας με τη στήριξή σας και εμείς θα κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης