Ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 3-0 του Πλατανιά στα «Περιβόλια» σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Super League και πήρε βαθμολογική ανάσα, ενώ… βύθισε περισσότερο την ομάδα της Κρήτης. Τα γκολ σημείωσαν οι Γκοντό (11’), Πασαλίδης (45’) και Μανιάς (72’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν συνέχεια στις επιτυχίες τους μετά την εντός έδρας επιτυχία επί του Παναθηναϊκού, ενώ οι γηπεδούχοι μετρούν πλέον 6 σερί ήττες και το ντεμπούτο του Μανουέλ Ρόκα στον πάγκο δεν έφερε… γούρι.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό με τον Γκοντό, ο οποίος αξιοποίησε την ασίστ του Μουνάφο και με πλασέ νίκησε σημείωσε το 1-0. Στη συνέχεια ο Αστέρας απείλησε με τους Γκοντό και Τόνσο στο 28΄ και 30΄, ενώ στο 40’ ο Κοκκαλάς έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά του Ιγκλέσιας. Το 2-0 πέτυχε ο Πασαλίδης με κεφαλιά, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος.

Το ματς τελείωσε οριστικά στο 72΄ με τον Μανιά, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, να ακουμπά τη μπάλα, η οποία με τη βοήθεια του Μπούντνικ κατέληξε στα δίχτυα του Κοκκαλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 0-3 (Novasports 3)

Γκολ: 11′ Γκοντό, 45′ Πασαλίδης, 72′ Μανιάς

Κίτρινες κάρτες:
Τόνσο, Ιγκόρ

Κόκκινες κάρτες:


Πλατανιάς:
Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (46′ Ντεβέσα), Κοροβέσης, Στάθης, Πατράλης, Δημούτσος (81′ Στανισάβλιεβιτς), Μπούντνικ, Ενσικουλού (73′ Γκρζέλτσακ), Ντικαμονά, Στάμου.

Αστέρας Τρίπολης:
Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (82′ Τσουκαλάς), Τόνσο (89′ Σελίν), Τσιλιανίδης, Γκοντό (69′ Μανιάς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης