Yπό τις οδηγίες του Πάουλο Κάμπος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Πλατανιάς, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο τεχνικό, ο οποίος ταξίδεψε στα Χανιά και πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Κρήτης.
Η ανακοίνωση της ομάδας:
«Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Βραζιλιάνος τεχνικός Πάουλο Λουίς Κάμπος, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κ. Κάμπος έφτασε στα Χανιά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης και στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, αφού τους ευχαρίστησε στα ελληνικά για την υπομονή τους να τον περιμένουν, δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς, κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, για την ευκαιρία που του έδωσε. Οσον αφορά τους στόχους, τόνισε ότι σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Βασίλη Αμανατίδη, θέλει να δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη και πολύ περισσότερο χαρούμενος που επέστρεψα ξανά στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαθιουλάκη και τον καλό μου φίλο Βασίλη Αμανατίδη που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Γνωρίζω για τον Πλατανιά, καθώς δεν σταμάτησα να παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Πλατανιάς είναι ένα πολύ καλό κλαμπ και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε μια σπουδαία δουλειά τη σεζόν που έρχεται.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης