Με ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον Γιώργο Παράσχο για την προσφορά του, επισφράγισε η ΠΑΕ Πλατανιάς το «διαζύγιο» με τον έμπειρο προπονητή. Η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει, ενώ υπηρεσιακός τεχνικός ανέλαβε ο Νίκος Μαναρώλης και θα καθοδηγήσει τον Πλατανιά το Σάββατο εναντίον του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μαναρώλης ήταν την περυσινή σεζόν προπονητής της Κ20 του συλλόγου και το καλοκαίρι αναβαθμίστηκε σε βοηθό του Παράσχου.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει πως έπειτα από συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του προέδρου κ.Μανώλη Μαθιουλάκη και του τεχνικού κ.Γιώργου Παράσχου, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κ.Παράσχο, καθώς στα περίπου τρία χρόνια που κράτησε τα ηνία της ομάδας, ξεχώρισε όχι μόνο για την σημαντική προσφορά του, που είχε ως αποκορύφωμα την πορεία των δύο τελευταίων ετών, αλλά και το ήθος του. Είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων εύχεται στον κ.Παράσχο ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του συνέχεια, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει, ο κ.Νίκος Μαναρώλης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης