Η εν γένει παρουσία του Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Super League κάνει τον Μανώλη Μαθιουλάκη να είναι αισιόδοξος για το μέλλον.

 «Θα τρίβει όλη η Ελλάδα τα μάτια της» είπε ο μεγαλομέτοχος της κρητικής ΠΑΕ στην εκδήλωση κοπής της πίτας, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολου Βουλγαράκη, του δήμαρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και του δήμαρχου Χανίων Tάσου Βάμβουκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απόψε μπορώ να δώσω μια υπόσχεση. Αν βοηθηθώ λίγο από τον κόσμο των Χανίων, είμαι σίγουρος, μετά που έμαθα 2-3 πράγματα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο, ότι σε 2-3 χρόνια η ομάδα θα είναι σε ένα επίπεδο που θα τρίβει όλη η Ελλάδα τα μάτια της! Τώρα, για την πορεία της ομάδας, νομίζω ότι είσαστε όλοι ευχαριστημένοι. Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά. Όλος ο κόσμος που δουλεύει για την ομάδα είναι μια οικογένεια χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και εκεί είναι το μεγάλο μυστικό» είπε ο Μ. Μαθιουλάκης και πρόσθεσε:

 «Επίσης, ήθελα να αναφερθώ στο γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει στον νομό… Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν δύο γήπεδα που έχουν τις προδιαγραφές των επαγγελματικών ομάδων, δηλαδή της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας, τα οποία ουσιαστικά τα συντηρεί ο Πλατανιάς. Υπάρχουν άλλες δύο ομάδες που πρέπει να παίζουν εκεί, γιατί δεν γίνεται να παίζουν κάπου αλλού. Έχουμε φτάσει στο σημείο η δική μας η ομάδα να προπονείται στο πλαστικό στον Ταυρωνίτη για να δώσουμε το γήπεδο του Μάλεμε για να παίξει μία από τις άλλες δύο ομάδες. Εν πάση περιπτώσει, υπάρχει ένα παράπονο ότι τουλάχιστον ας το αναγνώριζαν, δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Του χρόνου δεν γίνεται να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση όμως. Δεν γίνεται μια ομάδα, όπως τον Πλατανιά που κοιτάζει να δει πώς θα επιζήσει, να έχει και δύο παιδιά από πίσω τα οποία να τους παρέχει στέγη. Δεν γίνεται! Δεν είναι θέμα… Τους αγαπούμε, θέλουμε να προοδεύσουν, να πάνε ψηλότερα, αλλά δεν μπορούμε να στηρίζονται στον Πλατανιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης