Με μία ισοπαλία, που ήταν σαν… ήττα για τους δύο αντίπαλους, ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική στη Super League.

Ο Πλατανιάς και ο Απόλλωνας Σμύρνης έμειναν στο 1-1 (81΄ Πετρόπουλος – 68΄ Κοντοές) στα Περιβόλια, με το αποτέλεσμα να μην εξυπηρετεί κανέναν από τους συλλόγους, οι οποίοι πασχίζουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο καταγράφηκαν μόλις δύο ευκαιρίες, αμφότερες για τους φιλοξενούμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 21ο λεπτό ο Ναδάλες είδε την μπάλα να στρώνεται στα πόδια του μετά από κόντρες, πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Ντικαμονά πρόλαβε να μπει στη φάση και να παραχωρήσει κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Ναδάλες βρήκε τον Κοντοέ, που από το ύψος της περιοχής πλάσαρε συρτά κι έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κλιάιτς.

Στο ίδιο αγωνιστικό κινήθηκε ο αγώνας και στο δεύτερο ημίχρονο, ως το 68ο λεπτό: στο σημείο εκείνο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κέρδισε φάουλ πάνω στη γραμμή της περιοχής από χέρι του Ενσικουλού, το εκτέλεσε ο Κονέ στο τείχος, ο Τσουκαλάς σούταρε παίρνοντας το ριμπάουντ, ο Κλιάιτς απέκρουσε και ο Κοντοές με προβολή σημείωσε το πρώτο τέρμα της καριέρας του στη Super League, στη 222η συμμετοχή του!

Αυτό, όμως, δεν ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 81ό λεπτό ο Τσόβιτς «κρέμασε» κατά το κοινώς λεγόμενο τον Απόλλωνα, στερώντας από την ομάδα της Ριζούπολης το διαφαινόμενο τρίποντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια μακρινή σέντρα η μπάλα πήρε περίεργη ψηλοκρεμαστή τροχιά, ο τερματοφύλακας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» πήγε να μπλοκάρει αντί να την πετάξει κόρνερ, του ξέφυγε και στρώθηκε στον Πετρόπουλο, από το μισό μέτρο την έσπρωξε στα δίχτυα, δίνοντας το βαθμό στους Κρήτες.

Κίτρινες:
Μαλσά, Ενσικουλού – Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κοντοές

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάϊτς, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος (84΄ Ντουάλα), Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Ουντότζι, Μαλσά (57΄ Πλιάτσικας), Νίλι (71΄ Κασάλιτσα), Ενσικουλού

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος):
Τσόβιτς, Κοντοές, Τσουκαλάς, Ναδάλες (90΄+3 Χουάρες), Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (73΄ Μενδρινός), Ελμπάζ (46΄ Ντεβέσα), Παπάζογλου, Στάθης, Μπαρτολίνι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης