Την ανοδική της πορεία στη Super League πιστοποίησε σε ακόμη ένα ματς η Ξάνθη, καθώς έφυγε με το «τρίποντο» από μία έδρα, που ήταν γι’ αυτήν μέχρι απόψε απόρθητο φρούριο.

Οι Ακρίτες με γκολ του Γιούνες επιβλήθηκαν το Σάββατο με 1-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και έφτασαν τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, παραμένοντας μάλιστα αήττητοι για τέταρτη αγωνιστική.

TO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι που μετρούν τέσσερις ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις τους στα Χανιά μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο άνοιξαν το σκορ στο 19΄ με κεφαλιά του Γιουνές.

Ο Πλατανιάς δεν μπορούσε να βρει χώρους, με την πρώτη υποψία απειλής για την άμυνα της Ξάνθης να δημιουργεί ο Μουνάφο στο 36΄ και ο Γιακουμάκης με σουτ στο 45΄.

Ορεξάτος μπήκε στην επανάληψη ο Πλατανιάς έχοντας στην ενδεκάδα και τον Γουνδουλάκη, που τον βοήθησε στο επιτελικό κομμάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 56΄ απείλησε με κεφαλιά του Μπανανά που πέρασε άουτ, και προσπάθησε με σέντρες να γίνει απειλητικός. Στο διάστημα αυτό οι ακρίτες αμύνονταν σωστά κρατώντας το αποτέλεσμα, παρά την πίεση χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες που άσκησαν οι γηπεδούχοι.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκνιάτιτς – Μπαξεβανίδης, Λάζιτς

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (70΄ Ντιλαβέρ), Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (46΄ Γουνδουλάκης), Τσουράκης (80΄ Ντίνας), Γιακουμάκης.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Νιέτο (77΄ Τριάδης), Καμαρά, Βασιλακάκης (69΄ Λάζιτς), Γιουνές (84΄ Ράνος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης