Επιστρέφει στον Πλατανιά ο Στέλιος Μαραγκός, ο οποίος έμεινε προ ημερών ελεύθερος από τη Βέροια και υπέγραψε συμβόλαιο ενάμιση χρόνου με τη χανιώτικη ΠΑΕ. Ο 28χρονος αμυντικός είχε αγωνιστεί στον Πλατανιά την περίοδο 2011-12, όταν η κρητική ομάδα αγωνιζόταν στη Β΄ εθνική, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Καβάλας, της ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο και της Κέρκυρας, πριν ενταχθεί τον Ιανουάριο του 2015 στη Βέροια.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων καλωσορίζει ξανά στις τάξεις της, τον Στέλιο Μαραγκό. Ο 27χρονος (4/5/1989) αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία του Πλατανιά ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, καθώς ο Καρυπίδης αποχώρησε από την προπόνηση με σφίξιμο στη γάμπα και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει επίσης τον τραυματία Γουνδουλάκη και τον τιμωρημένο Γκνιάτιτς, αλλά θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Σίγκνεβιτς.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Ντιλαβέρ, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά, Σίγκνεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης