Yγιεινό περίπατο έκανε η Ξάνθη στη Βέροια. Οι Ακρίτες, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, συνέτριψε με 4-0 τη «βασίλισσα» του Βορρά, για την 15η αγωνιστική της Super League και πέρασε προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε ο Λισγάρας στο 19′ και μετά μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο β’ ημίχρονο το σκορ… απογειώθηκε. «Δράστης» και των τριών τερμάτων ο Χαμζά Γιουνές, στο 58′ με πέναλτι, στο 61′ με πλασέ και στο 67′ ο Γιουνές πάλι με πέναλτι.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 19’ με κεφαλιά του Λισγάρα, ύστερα από κορνερ του Ντε Λούκας. Αυτό ήταν το μοναδικό αξιοσημείωτο στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη την παράσταση έκλεψε ο Γιούνες. Στο 58’ ο Βασιλακάκης έκανε το γύρισμα, ο Κάλι βρήκε άθελά του την μπάλα με τα χέρια κι ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο άσος της Ξάνθης κι έκανε το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλακάκης επωφελήθηκε από το τραγικό λάθος του Λινάρδου, τροφοδότησε τον Γιούνες, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 67’ πάλι με πέναλτι. Ο Τριάδης βρέθηκε στο έδαφος, αλλά όπως φάνηκε και στο ριπλέι ο Λόπεθ δεν τον είχε ανατρέψει. Παρόλα αυτά ο Θάνος έδειξε την άσπρη βούλα.

Kίτρινες:
Βασιλακάκης, Μπαξεβανίδης

Βέροια (Θωμάς Γράφας):
Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος (46’ Βίτι), Μαλόν, Καλί, Χαροντάκης, Μπαλάφας, Άρτσε, Λινάρδος, Σισίνιο (46’ Κάλβο), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Γουάλας, Καρασαλίδης, Λουσέρο, Τριάδης, Καμαρά, Βασιλακάκης, Γιουνές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης