Ο Παναιτωλικός έμελλε να είναι η ομάδα που έβαλε «ταφόπλακα» στις ούτως ή άλλως ελάχιστες ελπίδες της Βέροιας για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Αγρινίου επιβλήθηκε την Κυριακή εντός έδρας με 1-0 της «βασίλισσας» του Βορράς, αποτέλεσμα που σήμανε και τυπικά τον υποβιβασμό των φιλοξενούμενων στη Football League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έκρινε το ματς το σημείωσε ο Ρότσα στο 13ο λεπτό.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα με τον Ρόσα στο 3΄και στο 8΄ να απειλεί με σουτ την εστία των φιλοξενούμενων. Τελικά το τρίτο σουτ του ίδιου παίκτη ήταν και το «φαρμακερό» για τη Βέροια ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου στο 16΄.

Στο 27΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Λόπες αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.  Στη συέχεια ο ρυθμός έπεσε και οι μόνες καλές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα ήταν κάποια σουτ των γηπεδούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ανέβασε την απόδοση και έχασε δύο απανωτές ευκαιρίες με τον Καπετάνο στο 63΄και 64΄ να φέρει το ματς στα ίσα. Η Βέροια συνέχιζε να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης μέχρι την λήξη αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων.

Κίτρινες:
Ρέι, Ρότσα – Στόιτσεφ,

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας, Ρόσα, Μπράβο, Παπάζογλου (71΄ Κουτρουμάνος), Ρόσα, Ρέι (61΄ Μουνιός), Λόπες, Μαρκόφσκι (69΄ Παπαδόπουλος).

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Καλί, Αντονιάν, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Σουλέ (53′ Λινάρδος), Τομάς, Κάλβο (78΄ Παπαδόπουλος), Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Στόιτσεφ (67΄ Μίλιεβιτς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης