Από έναν βαθμό πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους Βέροια και Λάρισα, μετά το ισόπαλο 1-1 στην Ημαθία, σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Super League. Oι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο 45’ με γκολ του Ικάουνιεκς και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 69’ με τον Σαρπόνγκ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λάρισα απείλησε πρώτη με γυριστό σουτ του Ικάουνιεκς στο 9’, ενώ στο επόμενο λεπτό απάντησε η Βέροια με μακρινό σουτ του Σάρπονγκ. Στο 13΄ η Λάρισα έφθασε κοντά στο γκολ όταν στο σουτ του Αναστασόπουλου από κοντά η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και απομακρύνθηκε, ενώ οι «βυσσινί» έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν στο 19΄ και στο 21΄ με σουτ του Ντέλετιτς.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος η ΑΕΛ σκόραρε. Στο 45’ ο Ντοντό μετά από λάθος των αμυντικών πάσαρε στον Ικάουνιεκς, ο οποίος σκόραρε με τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και δημιούργησαν προοπτικές για να ισοφαρίσουν. Στο 55΄ το σουτ του Μίλιεβιτς μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ στο 69΄ ο Σαρπόνγκ πέτυχε το 1-1 με εκτέλεση φάουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 80΄ ένα καλό σουτ του Μπαλάφα, απέκρουσε με δυσκολία ο Θεοδωρόπουλος και κράτησε το 1-1, ενώ ο κίπερ της Λάρισας στο 84΄ έκοψε με τα πόδια τον Καπετάνο. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δύο ευκαιρίες χωρίς να σκοράρουν με την εκτέλεση φάουλ του Σαρπόνγκ στο 85΄ και το σουτ του Καπετάνου στο 90΄.

Βέροια – Λάρισα 1-1 (Novasports 5)

Γκολ: 69′ Σαρπόνγκ – 45′ Ικάουνιεκς

Κίτρινες κάρτες:
Ασίγκμπα, Μίλιεβιτς, Καλί – Ρέντζας, Ικάουνιεκς, Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς

Κόκκινες κάρτες:


Βέροια:
Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε (66′ Τόμας), Λινάρδος, Μίλιεβιτς (66′ Κάλβο), Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

ΑΕΛ:
Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (73′ Καπός), Αναστασόπουλος, Ικάουνιεκς (87′ Τίκο), Ντόντο (65′ Γκαγιέχο), Ντέλετιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης