Με τρεις παίκτες της ομάδας νέων στη 18άδα, θα ταξιδέψει η Βέροια για τη γειτονική Λάρισα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1η αγωνιστικής της Super League.

Οι αποχωρήσεις παικτών και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει προσθήκες (πλην του Σουλέ, που όμως δεν είναι ακόμη έτοιμος), υποχρεώνουν το Θωμά Γράφα να πορευθεί με σύνθεση ανάγκης σε ένα ματς εκ των πραγμάτων κρίσιμο, καθώς η «βασίλισσα του βορρά» βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και αντιμετωπίζει την ομάδα που βρίσκεται αμέσως πιο πάνω της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο θετικό για τη Βέροια είναι ότι θα αγωνιστεί κανονικά ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος ανέβαλε την αναχώρησή του για την Ισπανία (αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και θα πρέπει να μεταβεί για ένα διάστημα στην πατρίδα του).

Για να συμπληρωθεί η 18άδα, ο Γράφας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους 19χρονους (γενν. 1998) Σοφοκλή Ράδη και Αλέξανδρο Δόρη, καθώς και τον 21χρονο Δημήτρη Μαυριά. Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι οι Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Καλί, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Άρτσε, Λινάρδος, Τόνι Κάλβο, Μίλιεβιτς, Σαρπόνγκ και Καπετάνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης