Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2016 με ιδανικό τρόπο, αφού επικράτησε 2-0 της Βέροιας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Το σκορ άνοιξε ο Μανιάς στο 10’, ενώ στο 84’ ο Τζημόπουλος πέτυχε το 2-0. Για την Βέροια αποβλήθηκε ο Γιαννούλης στο 83’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και βρήκε τρόπο να προηγηθεί γρήγορα αποκτώντας τεράστιο προβάδισμα για την τελική επικράτηση. Ο Γιάκος βρήκε τον Μανιά αφύλαχτο και ο φορ της ομάδας με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Από την άλλη, η καλύτερη στιγμή της Βέροιας στο πρώτο μέρος καταγράφηκε στο 35’ με το γύρισμα του Γιαννούλη στον Μαγιέφσκι και το σουτ του τελευταίου να περνά άουτ.

Οι γηπεδούχοι στο 63’ έχασαν ευκαιρία όταν ο Μανιάς νικήθηκε από τον Λόπεθ, ενώ ο κίπερ της Βέροιας πραγματοποίησε στο ακριβώς επόμενο λεπτό μεγάλη επέμβαση, μετά από κεφαλιά του Μανιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βέροια προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως ο Κόλα είδε τον Βελλίδη να σταματά την προσπάθειά του και στην επαναφορά ο Μαγιέφσκι σχεδόν σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 84’ ο Γιαννούλη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τη Βέροια και στην εξέλιξη της φάση ο Τζημόπουλος με κεφαλιά νίκησε τον Λόπεζ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 2-0 (Novasports 1)

Γκολ: 10′ Μανιάς, 84′ Τζημόπουλος

Κίτρινες κάρτες: Γιαννούλης

Κόκκινες κάρτες: 83′ Γιαννούλης

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης):
Βελλίδης, Γιάκος (81′ Μπέριος), Μανιάς, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα (87′ Ναδάλες), Μιχαήλ, Καρανίκας, Ηλιάδης (72′ Λίλα), Στρούνα.

Βέροια (Γεωργιάδης):
Λόπεζ, Μαλόν (70′ Μαλόν), Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Κόλα (88′ Σιόντης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης