Η B&O PLAY από την Bang & Olufsen ανακοινώνει το λανσάρισμα του BeoPlay A9, του πιο πρόσφατου premium ηχοσυστήματός της. Ο δυναμικά πρωτότυπος σχεδιασμός και η πρωτοφανής ευελιξία στην τοποθέτηση, του δίνουν θέση δίπλα στα υπόλοιπα high-end έπιπλά σας. Η ασύλληπτη ισχύς που μεταφράζεται σε εντυπωσιακά υπέροχο ήχο θα σας κάνει να ανακαλύψετε εκ νέου όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια. Η ασύρματη μουσική δεν είχε ποτέ τόσο απέριττη εμφάνιση ή τόσο τέλειο ήχο. 

Το BeoPlay A9 περικλείει μία σειρά κορυφαίων, αποκλειστικών εξαρτημάτων με προκλητικό σχεδιασμό, δημιουργώντας έτσι μία ολοκληρωμένη ηχητική λύση που είναι εύκολη τόσο στην ακρόαση όσο και στη διακόσμηση. Με αυτό το λανσάρισμα, η B&O PLAY επεκτείνει την πρωτοποριακή της γκάμα από ασύρματα ηχοσυστήματα με το μέχρις στιγμής ισχυρότερο «χαρτί» της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και επειδή η ασύρματη συνδεσιμότητα και τα απίστευτα απλά χειριστήρια είναι ενσωματωμένα, το BeoPlay A9 είναι έτοιμο να συμβαδίσει με τις ανάγκες σας για ακρόαση καθώς αυτές αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Απλώς βάλτε το στην πρίζα, συνδέστε το ασύρματα με το iPhone, iPad ή τη συσκευή Android που διαθέτετε, και το BeoPlay A9 ξεκινά τη μετάδοση. Ο ήχος είναι αρκετά δυνατός για να γεμίσει ακόμη και το πιο ευρύχωρο διαμέρισμα, και τόσο πλούσιος που ανταγωνίζεται μερικά πολύ πιο πολύπλοκα συστήματα.

Το BeoPlay A9 αισθάνεται εξίσου άνετα στο δάπεδο ή πάνω στον τοίχο και είναι πρόθυμο να ταιριάζει αλλά και να ξεχωρίζει στο χώρο σας. Βιδώστε τα ξύλινα πόδια και τοποθετήστε το πάνω στο δάπεδο, ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε, ή χρησιμοποιήστε το προσάρτημα τοίχου για να προσθέσετε έναν κυκλικό πίνακα στα υπάρχοντα έργα τέχνης στο σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ μίας γκάμας χρωμάτων για το υφασμάτινο κάλυμμα και να το αλλάζετε πανεύκολα με μία κίνηση.

Σύμφωνα με τον Henrik Taudorf Lorensen, VP στην B&O PLAY, το BeoPlay A9 αφορά την απλότητα. «Ζητήσαμε από τον Øivind Slaatto, έναν νεαρό σχεδιαστή με έντονο ενδιαφέρον για τη μουσική, να δημιουργήσει ένα σχεδιασμό με όσο το δυνατόν λιγότερο οπτικό θόρυβο, και μετά αναθέσαμε στους μηχανικούς μας την ενίσχυσή του με πραγματικά απίστευτο ήχο. Το αποτέλεσμα είναι μία απελευθερωτική ερμηνεία στην ακουστική απόδοση με μία λιτή, καθαρή εμφάνιση που είναι απλή στη χρήση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυξομείωση της έντασης δεν ήταν ποτέ πιο απλή. Σύρετε το χέρι σας κατά μήκος του αισθητήρα αφής για να ελέγξετε την ένταση, ή σιγήστε το σύστημα ακουμπώντας απλώς το χέρι σας πάνω του. Και φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε κομμάτια και να ρυθμίσετε την ένταση με το smartphone ή το tablet σας.

Το BeoPlay A9 περιλαμβάνει δύο tweeter ¾ ίντσας και δύο μονάδες μεσαίων συχνοτήτων των 3 ιντσών, και τα τέσσερα τροφοδοτούμενα από ξεχωριστούς ενισχυτές κλάσης D των 80 watt, για να αποδώσει κρυστάλλινα πρίμα και άπλετους μεσαίους τόνους. Μία επιβλητική μονάδα μπάσων των 8 ιντσών, που τροφοδοτείται με 160 watt από τον δικό της ενισχυτή κλάσης D, εκπέμπει μία δεσποτική και στενά ελεγχόμενη ενεργητικότητα μέσω της κατασκευής bass reflex που κρύβεται πίσω από τη μονάδα. Τρεις προ-ρυθμισμένες λειτουργίες ήχου για επίτοιχη, γωνιακή ή ελεύθερη τοποθέτηση βελτιστοποιούν την ακουστική απόδοση ανάλογα με τον τρόπο που ενσωματώνετε το BeoPlay A9 στο σπίτι σας.

Μασίφ ξύλινα πόδια διατίθενται σε δρυ, οξιά ή τικ. Υφασμάτινα καλύμματα διατίθενται σε ασημί, λευκό, μαύρο, κόκκινο, πράσινο και καφέ.

Οι τιμές ξεκινούν από 2.190,00€ και διατίθεται από αρχές Νοεμβρίου. Διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα της Bang & Olufsen:

Golden Hall – Λ. Κηφισίας 37Α Μαρούσι, 15122 Τηλ. 2106839555
Θεσσαλονίκη – Κηφισίας 48, 55134 Τηλ. 2310444455
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:
Corporate Communication
Bang & Olufsen
Τηλέφωνο: +30 2103643202
E-mail: bomall@th-athanasopoulos.gr
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κωνσταντίνος Μίχας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης