Τη διάθεση του πρώτου Windows tablet με την ονομασία «Bitmore», ανακοίνωσε η Info Quest Technologies.
To νέο WTab 801, αποτέλεσμα της στενής στρατηγικής συνεργασίας της Info Quest Technologies και της Microsoft, είναι το πρώτο από μία σειρά Windows tablet τα οποία θα κυκλοφορήσουν προσεχώς, αποτελώντας μία εξαιρετική πρόταση για περισσότερη έμπνευση, δημιουργικότητα, παραγωγικότητα αλλά και διασκέδαση για τους καταναλωτές.

Το Bitmore WTab 801 θα ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή τον χρήστη, που είναι εξοικειωμένος με το περιβάλλον των Windows, καθώς η επιφάνεια εργασίας και η εμπειρία χρήσης είναι ακριβώς οι ίδιες με ενός υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται ο παραμικρός χρόνος προσαρμογής. Ο νέος υπολογιστής τύπου ταμπλέτας φέρει τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel και οθόνη 8 ιντσών τεχνολογίας IPS. Μαζί με το tablet, παρέχεται εντελώς δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, με όλες τις γνωστές εφαρμογές γραφείου, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access και Publisher, μετατρέποντάς το σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο εργασίας και παραγωγικότητας, κάνοντας την ανταλλαγή αρχείων με τον υπολογιστή μία προφανή και απλή διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν αποθηκευτικός χώρος μεγέθους 1TB στο One Drive, για ασφαλή αποθήκευση και συγχρονισμό εγγράφων – αρχείων, καθώς και 60 λεπτά της ώρας Skype world το μήνα δωρεάν, για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα σε 60 χώρες. Τα χαρακτηριστικά του WTab801 περιλαμβάνουν έναν ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom με ταχύτητα έως και 1.8 GHz, οθόνη τεχνολογίας IPS 8 ιντσών, 32GB μνήμη flash και θύρες HDMI / USB, εξασφαλίζοντας την ισχύ και τη συνδεσιμότητα που απαιτούν οι σύγχρονοι καταναλωτές, έχοντας παράλληλα υψηλή ποιότητα κατασκευής και εγγύηση αντικατάστασης από την Info Quest Technologies.

«Η στενή συνεργασία μας με τη Microsoft, μας έδωσε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να λανσάρουμε μία νέα σειρά υπολογιστών tablet Bitmore με Λειτουργικό Σύστημα Windows 8.1, με καταπληκτικές δυνατότητες και σε εξαιρετικές τιμές», δήλωσε ο κ. Θοδωρής Φράγκος, Εμπορικός Διευθυντής της Info Quest Technologies. «Τo WTab 801 που μόλις κυκλοφόρησε, σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των σπουδαστών και φοιτητών, που στο ξεκίνημα της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, αναζητούν ένα πανίσχυρο, ποιοτικό, αλλά και οικονομικό Tablet, πολύτιμο σύντροφο για τις σπουδές, αλλά και τον ελεύθερο χρόνο τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι χαρά μας που συνεργαζόμαστε με μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, την Info Quest Technologies, η οποία προάγει την καινοτομία και παρέχει λύσεις υψηλής τεχνολογίας», δήλωσε ο κ. Φραγκίσκος Λαμπρινός, επικεφαλής πωλήσεων Original Equipment Manufacturers (ΟΕΜ) της Microsoft Ελλάς. «Είμαστε σίγουροι πως το νέο Bitmore Windows tablet, θα ανταποκριθεί με επιτυχία στις προσδοκίες και θα καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη, μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Windows 8.1, με πλούσιες εφαρμογές και ευελιξία πλοήγησης καθιστώντας το την ιδανικότερη συσκευή για εργασία και διασκέδαση.»

To νέο Βitmore WTab801, είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, στις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι 159 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.bitmore.gr/el/content/wtab801

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης