Μια ενδιαφέρουσα κατηγορία υπολογιστών, που συνδυάζει την φορητότητα και ευελιξία του κόσμου των φορητών και tablet υπολογιστών, είναι αυτή που βρίσκεται ακριβώς ενδιάμεσα. Αναφερόμαστε τους «υβριδικούς» υπολογιστές, οι οποίοι ενσωματώνουν σε μια σύνθεση την αμεσότητα χρήσης και ευκολία μεταφοράς μια ταμπλέτας, διατηρώντας την πρακτικότητα και δυνατότητες ενός laptop. Σε αυτή την υβριδική κατηγορία ανήκει και το νέο σύστημα 2-σε-1 της Dell, που ακούει στο «Inspiron 11 σειρά 3000», ένας προσωπικός υπολογιστής σχεδιασμένος για να προσφέρει ευελιξία, παραγωγικότητα και προσωπική ψυχαγωγία, που επιτρέπει σε οικογένειες, μαθητές και επαγγελματίες να εργαστούν όταν χρειάζεται και να διασκεδάσουν όταν το επιθυμούν.



Υποδειγματική ευελιξία, εξαιρετική ποιότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καταναλωτές που αναζητούν τα καλύτερα χαρακτηριστικά τόσο από τον κόσμο των tablet, όσο και από τον κόσμο των laptop, θα βρουν τον ιδανικό συνδυασμό στο νέο μοντέλο Inspiron 11 σειρά 3000. Ο νέος φορητός προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες, να μεταπηδήσουν από την επιλογή του κόσμου της αφής σε αυτόν της πληκτρολόγησης, μέσα σε μια στιγμή. Το νέο μοντέλο διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό, που επιτρέπει την περιστροφή 360 μοιρών μεταξύ διαμορφώσεων laptop, tent και tablet.

Μια ποικιλία σεναρίων χρήσης, από την άνετη πληκτρολόγηση ενός εγγράφου στο κλασικό πληκτρολόγιο, μέχρι το ξεφύλλισμα ενός ηλεκτρονικού βιβλίου σε μορφή tablet, είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικά χάρη στην touch οθόνη με τεχνολογία πολλαπλής αφής (capacitive) 10 σημείων. Παράλληλα, οι νεότεροι επεξεργαστές Intel παρέχουν υψηλή απόδοση για άμεση απόκριση, ώστε να υποστηρίξουν δυνατότητες εργασιών, περιήγησης στο Διαδίκτυο ή συνδιαλέξεις με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Το νέο σύστημα Inspiron 11 3000 2-σε-1, παρέχει επιλογές ανάμεσα στην ισχύ των επεξεργαστών Intel Pentium τεσσάρων «εγκεφάλων» (πυρήνων) και των επεξεργαστών 4ης γενιάς Intel Core i3 που βοηθούν να επεκταθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και 500 GB αποθηκευτικού χώρου, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν μαζί τους τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τη μουσική τους, όπου κι αν πάνε. Το χαμηλό βάρος και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έως 8 ώρες και 18 λεπτά, κάνουν την καθημερινή χρήση εύκολη και παραγωγική. Ταυτόχρονα, η οθόνη με σχεδίαση από άκρη-σε-άκρη (edge-to-edge) και η ευρεία γωνία θέασης, αποτελούν ιδανικά χαρακτηριστικά για παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών ή ταινιών σε κατάσταση tablet ή tent. Η τεχνολογία «Waves MAXXAudio» ολοκληρώνει την καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας, προσφέροντας εξαιρετικά ρεαλιστική ηχητική απόδοση.

Δύο Χρόνια εγγύηση Dell Next Business Day & τεχνική υποστήριξη Dell

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας περιλαμβάνοντας σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη. (η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης