Η Dell ανακοίνωσε νέους φορητούς υπολογιστές της σειράς Dell Inspiron 7000, με ιδιαίτερα στοιχεία που ικανοποιούν μια ευρεία γκάμα αναγκών και απαιτήσεων. H ανώτερη, πλούσια σε χαρακτηριστικά σειρά φορητών Dell Inspiron 7000, η λεπτότερη και ισχυρότερη σειρά Inspiron της Dell μέχρι σήμερα, προσφέρει στους καταναλωτές συναρπαστικές επιλογές υπολογιστών για καθημερινή χρήση.

Σειρά Dell Inspiron 7000: Η λεπτότερη, ισχυρότερη και καλύτερη εμπειρία Dell Inspiron που υπήρξε ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά φορητών Dell Inspiron 7000 προσφέρει ισχυρές επιδόσεις σε λεπτό, προηγμένο αισθητικά σχεδιασμό. Με ακμές κομμένες με διαμαντοκοπή, η σχεδίαση της σειράς 7000 με σφυρήλατο αλουμίνιο (forged aluminum) προσφέρει ενισχυμένη αίσθηση αντοχής, ενώ, παράλληλα, η αισθητική γραμμή του laptop μαγνητίζει τα βλέμματα. Όλοι οι φορητοί υπολογιστές της σειράς Inspiron 7000 διαθέτουν, προαιρετικά, οθόνη αφής 10 σημείων, με τεχνολογία capacitive touch και με γυαλί Corning Gorilla Glass NBT από άκρη σε άκρη, για εκτεταμένη αντοχή στον χρόνο.

Τα μοντέλα Inspiron 14 και 15 της σειράς Inspiron 7000 έρχονται προαιρετικά και με οθόνη Full HD 300-nit, για ρεαλιστικές εμπειρίες αφής, προσφέροντας περισσότερα pixel σε σχέση με τις οθόνες HD και γωνίες θέασης 160 μοιρών. Η σειρά Inspiron 7000 διαθέτει, επίσης, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο στον βασικό εξοπλισμό, για να διευκολύνει τη χρήση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα με τις επιλογές 4ης γενιάς επεξεργαστών Intel (Haswell) Core i5 και i7. Οι επιλογές για αποθηκευτικό χώρο συμπεριλαμβάνουν και δίσκους SSD (Inspiron 15 και Inspiron 17) για επιτάχυνση του χρόνου εκκίνησης και εκτέλεσης εφαρμογών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδανικό για δραστήριους χρήστες, με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 8 ώρες και 52 λεπτά, το Inspiron 14 χωράει εύκολα σε μια θήκη ή μια τσάντα λόγω της ιδιαίτερα λεπτής, 0.6 ιντσών (15,3 χιλιοστών), σχεδίασής του, η οποία είναι κατά 27% λεπτότερη σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Inspiron 14z. Το Inspiron 15 είναι το τέλειο μείγμα φορητότητας και απόδοσης, με πάχος λίγο μεγαλύτερο από δύο εκατοστά (2,286 εκ.), με οθόνη 15,6 ιντσών και με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 7 ώρες και 24 λεπτά. Το Inspiron 17, με πάχος κάτω από τρία εκατοστά (2,794 εκ.), προσφέρει DVD drive και δυνατότητα αφής στα βασικά χαρακτηριστικά του, γεγονός που το καθιστά ένα ελκυστικό κέντρο ψηφιακής διασκέδασης, αντικαθιστώντας πετυχημένα έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Διατηρώντας τη δέσμευση της Dell για αειφόρο ανάπτυξη, η σειρά Inspiron 7000 είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί άχυρο ως μέρος της συσκευασίας της. Το συγκεκριμένο υλικό συσκευασίας προέρχεται από το μέρος του φυτού που απομένει μετά τη συγκομιδή του σιταριού, το οποίο συχνά καίγεται από τους γεωργούς. Με τη χρήση συμπιεσμένου χαρτονιού που αποτελείται κατά 15% από άχυρο, η Dell βοηθά τους πελάτες να μειώσουν το «αποτύπωμα» άνθρακα, ενώ συμβάλλει παράλληλα στην ανάπτυξη των σχετιζόμενων βιομηχανιών, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της προς το περιβάλλον.

Διαθεσιμότητα

H σειρά φορητών Dell Inspiron 7000 είναι διαθέσιμη άμεσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης