Η Sony σχεδίασε δύο νέα κομψά ακουστικά για την πόλη, συνδυάζοντας το στιλ με τον εξαιρετικό ήχο. Ιδανικά για να ανεβάσετε την ένταση στο MP3 σας, τα ακουστικά MDR V55 και MDR-ZX600 είναι απολύτως απαραίτητα για τους λάτρεις της μουσικής που τους ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση όσο και η ίδια η μουσική.

Ο compact σχεδιασμός και των δύο μοντέλων ολοκληρώνεται με τις περιστρεφόμενες κάψες που διπλώνουν και γίνονται επίπεδες, έτσι ώστε να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο, όταν τα ακουστικά δεν χρησιμοποιούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ακουστικά MDR V55 και MDR-ZX600 διατίθενται σε τέσσερα χρώματα που τραβούν όλα τα βλέματα (μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μπλε). Οι χρωματικοί τόνοι των στρογγυλών καλυμμάτων των ακουστικών συνδυάζονται με το επίπεδο καλώδιο, σχεδιασμένο ειδικά για να μην μπλέκεται.

Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, και τα δύο αυτά ακουστικά προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα ήχου, όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας μουσική, από hip-hop, μέχρι jazz και rock. Οι μεγάλες μονάδες οδήγησης 40 mm με μαγνήτες νεοδυμίου (Neodymium) διασφαλίζουν πλούσιο ήχο με δυναμική ενίσχυση μπάσων και εκπληκτική λεπτομέρεια στα πρίμα. Η εξαιρετική ευαισθησία συνοδεύεται από ενισχυμένη διαχείριση ισχύος 1000mW, καθιστώντας και τα δύο ακουστικά ιδανικά από κάθε άποψη για καθημερινή ακρόαση από οποιαδήποτε πηγή.

Ακουστικά MDR-V55

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κλαμπ ή στον δρόμο, όπου κι εάν βρίσκεστε, δείξτε το στιλ σας με τα χρωματιστά ακουστικά DJ MDR-V55. Τα άνετα μαξιλαράκια των ακουστικών με τον κλειστό σχεδιασμό τους καλύπτουν όλο το αυτί για απόλυτη απομόνωση του ήχου. Οι αναστρέψιμες κάψες σάς προσφέρουν επιπλέον ευελιξία, ενώ παίζετε μουσική.

Ακουστικά MDR-ZX600

Τα ακουστικά MDR-ZX600 είναι απίστευτα ελαφριά και άνετα στα αυτιά σας και σας δίνουν ένα μοναδικό προσωπικό στιλ στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Κλασική εμφάνιση, με μία νότα φρεσκάδας, με πραγματικές μεταλλικές αποχρώσεις και λεπτομέρεια με χρωματιστό δακτύλιο που ταιριάζει απόλυτα με το επίπεδο καλώδιο που δεν μπλέκεται.

Τα νέα ακουστικά MDR-V55 και MDR-ZX600 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από την 1η Απριλίου 2012.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης