Oι τελευταίες μέρες που κυκλοφορούν αναφέρουν οτι το νέο iPad θα ονομάζεται iPad HD.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές μέρες, η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει την Τετάρτη 7 Μαρτίου τον διάδοχο του iPad 2 και όπως ήταν αναμενόμενο έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες που αφορούν τα χαρακτηριστικά του νέου tablet της Apple αλλά και την ονομασία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από πλευράς χαρακτηριστικών οι φήμες θέλουν το νέο iPad να υποστηρίζει δίκτυα 4G, να έχει τετραπύρηνο A6 επεξεργαστή πράγμα που θα κάνει τις εφαρμογές, τα παιχνίδια και γενικότερα όλο το σύστημα να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το iPad 2. Νέα κάμερα 8 MP στο πίσω μέρος του με δυνατότητα εγγραφής Full HD βίντεο ενώ και η οθόνη του θα είναι πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης (2048×1536).

Από την άλλη εκτός από τις φήμες που κυκλοφορούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPad, έχουν κυκλοφορήσει επίσης αρκετές και για την πιθανή ονομασία του νέου iPad.

Σύμφωνα με συνεργάτες της Apple, οι Belkin και Griffin εμφάνισαν τα πρώτα gadgets τα οποία αναφέρουν στο κουτί οτι είναι κατάλληλα για το “iPad HD”. Φυσικά αυτό ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες οτι το νέο tablet της Apple μπορεί να μην ονομάζεται iPad 3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η παρουσίαση θα γίνει στις 7 Μαρτίου.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης