Αυτή η περίεργη είδηση είναι η ευκαιρία της ομάδας baseball Hanwha Eagles από τη Νότια Κορέα να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η ομάδα, λοιπόν, πλέον θα έχει οπαδούς που θα είναι… στο πλευρό των παικτών ό,τι κι αν συμβεί, μόνο που αυτοί οι οπαδοί δεν θα είναι άνθρωποι, αλλά… ρομπότ που δεν θα σταματούν να φωνάζουν συνθήματα και να ανεβάζουν… πανό για τους Eagles.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το BBC, αυτοί οι οπαδοί έχουν ήδη το όνομα «fanbots» και θα καλύπτουν τρεις σειρές στις κερκίδες του σταδίου με LED πλακάτ στα χέρια, προσποιούμενοι τους φιλάθλους.

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο σκοπός της κίνησης αυτής; Η ομάδα με το παρακάτω βίντεο μας λύνει όλες τις απορίες.

Πολλοί φίλαθλοι δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, επειδή όπως είναι φυσικό έχουν άλλες υποχρεώσεις. Όταν λοιπόν δεν πάνε, αρκούνται στο να σχολιάζουν σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα στο Διαδίκτυο το παιχνίδι. Τα σχόλιά τους όμως και τα συνθήματά τους δεν φτάνουν στα… αυτά ούτε στα μάτια των παικτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Eagles με αυτό τον τρόπο θέλουν να βάλουν αυτούς τους φιλάθλους στο γήπεδο μεταφέροντας τα σχόλια τους στις φωτεινές οθόνες των ρομπότ. Το μόνο που δεν γνωρίζει κανείς μέχρι στιγμής είναι το αν τα ρομπότ θα παραπέμψουν περισσότερους υποστηρικτές της ομάδας να πηγαίνουν στο γήπεδο ή αν θα καταστραφεί εντελώς η μαγεία της κερκίδας…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης