LOGO QUIZ Syros Edition, ονομάζεται το νέο παιχνίδι που κατασκευάστηκε στη Σύρο και έχει αποδέκτη τη Σύρο.

Και όταν λέμε ότι το νησί απέκτησε το δικό του παιχνίδι, το εννοούμε καθώς το συγκεκριμένο δημιουργήθηκε από τον Συριανό Στέλιο Σκιαθίτη και αποτελεί πραγματικά μία πρωτοπορία, καθώς αυτό βασίζεται σε Συριανά δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από πολύ χρόνο προετοιμασίας, σκληρής δουλειάς επιμονής, υπομονής και αρκετών δοκιμών, ο δημιουργός παρουσίασε πρόσφατα το παιχνίδι, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook και από τις πρώτες κιόλας ώρες ενθουσίασε το κοινό της Σύρου και όχι μόνο.

Πρόκειται για το δημοφιλές παιχνίδι παρατηρητικότητας το οποίο υπάρχει και σε ξένες εκδοχές εδώ απόλυτα προσαρμοσμένο σε «Συριανά» δεδομένα.

Το παιχνίδι περιέχει μισοσβησμένα κυρίως εμπορικά αναγνωρίσιμα σήματα (logos) που καλείσαι να μαντέψεις την ονομασία τους βάζοντας τα γράμματα στη σωστή σειρά. Φυσικά για όποιον δυσκολεύεται, για κάθε σήμα υπάρχουν οι σχετικές βοήθειες αποκάλυψης τμήματος της λέξης ή εμφάνισης βοηθειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το LOGO GAME QUIZ ήδη κερδίζει τις καλύτερες των εντυπώσεων και αναμένεται να αποτελέσει μία πρόκληση για όλους… να το τερματίσουν!

Πηγή: cyclades24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης