Το νέο KAZAM Thunder 345L, το φθηνότερο 4G Smartphone της αγοράς, φέρνει στους πελάτες του αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με κόστος μόνο 99 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνδυάζοντας την τελευταία τεχνολογία με έναν κομψό σχεδιασμό, το KAZAM Thunder 345L προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία χρήσης. Ανάμεσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά διακρίνονται η οθόνη αφής 4.5 ιντσών τεχνολογίας IPS, ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής με χρονισμό λειτουργίας 1.3GHz, Λειτουργικό Σύστημα Android 4.4.2 KitKat, μια κάμερα 5MP και ενσωματωμένη μνήμη 4GB. H συσκευή υποστηρίζει επίσης, την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το KAZAM Thunder 345L έρχεται να προστεθεί στη μεγαλύτερη 4G γκάμα πρωτοποριακών smartphone που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά. Για να μπορούν οι πελάτες του να απολαμβάνουν γρήγορη πλοήγηση στο Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, το δίκτυο με την μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη 4G, διαθέσιμο στο 70% του πληθυσμού της χώρας.

Το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο KAZAM διατίθεται μόνο με 99 ευρώ ή δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Προδιαγραφές

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=69951&selectedCategoryId=93

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης