Μια νέα σειρά τηλεοράσεων ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στην αγορά, η οποία στοχεύει σε μια απολαυστική εμπειρία θέασης, με νέα χαρακτηριστικά, καθώς και τρισδιάστατη (3D) απεικόνιση, αλλά σε προσιτή τιμή. Ο λόγος για τη νέα οικογένεια «L54» της Toshiba, μια σειρά Full HD 3D τηλεοράσεων που διαθέτουν το πλεονέκτημα των βασικών λειτουργιών Smart TV και διατίθενται σε μέγεθος οθόνης 40 και 48 ιντσών. Ιδανικές για οικογένειες που αναζητούν μια πρωτοποριακή οπτικοακουστική εμπειρία σε οικονομική τιμή, οι συσκευές της σειράς L54 ενισχύουν την τηλεοπτική εμπειρία των καταναλωτών με δυνατότητες όπως η μετατροπή 2D σε 3D και η ευκολότερη πρόσβαση σε online περιεχόμενο.

Έξυπνη Τηλεόραση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνδυασμός της Smart TV και της 3D LED TV δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να απολαύσουν αβίαστα αυτές τις εξελιγμένες τεχνολογίες. Η σειρά L54 προσθέτει στην τηλεοπτική εμπειρία τη δυνατότητα πρόσβασης online περιεχομένου και ευέλικτης συνδεσιμότητας, που περιλαμβάνει τη δυνατότητα αναζήτησης, περιήγησης και ταξινόμησης ιστοσελίδων μέσω ενός πλοηγού (εφαρμογή) Διαδικτύου.

Διατίθενται επίσης υπηρεσίες Video on-demand, ώστε να μπορούν οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, περιλαμβάνοντας και την υπηρεσία YouTube. Επιπλέον, προσφέρεται ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας, μουσικής και ειδησεογραφικών εφαρμογών ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Facebook, ενώ υπάρχει και ειδικό widget (app / μικρο-εφαρμογή) για τον καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρισδιάστατη απεικόνιση με βάθος και λεπτομέρεια

Η σειρά τηλεοράσεων L54 διατίθεται με ανάλυση Full HD και τεχνολογία active shutter 3D. Οι έντονες εικόνες με τις καθαρές λεπτομέρειες σε ταινίες και εκπομπές, δίνουν τη δυνατότητα στους θεατές να αφεθούν στο ρεαλιστικό 3D της οθόνης, απολαμβάνοντας στο έπακρο συναρπαστικά ντοκυμαντέρ και συναρπαστικές ταινίες. Ακόμη κι όταν το περιεχόμενο είναι «κλασικό τύπου δύο διαστάσεων» (2D), ο επεξεργαστής της τηλεόρασης μπορεί να το μετατρέψει εύκολα σε 3D για γρήγορες και ρεαλιστικές εικόνες με τη χρήση των ειδικών 3D γυαλιών. Η προσθήκη «AMR+ 400» (Active Motion & Resolution), κάνει γεγονότα με έντονη δράση – όπως τα σπορ – να αποτυπώνονται ιδανικά στην τηλεοπτική οθόνη.

Άμεση συνδεσιμότητα για να απολαμβάνετε multimedia περιεχόμενο

Η προβολή περιεχομένου στη σειρά L54, είναι τόσο εύκολη όσο η τοποθέτηση ενός εξωτερικού USB stick ή σκληρό δίσκο και να επιλέξετε το media player στην τηλεόραση. Με επιλογές για φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, οι χρήστες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενό τους, συνδέοντας απλά τη συσκευή με τη θύρα USB της τηλεόρασης. Η συνδεσιμότητα HDMI εγγυάται μεγαλύτερες επιλογές ψυχαγωγίας στην τηλεοπτική οθόνη μέσω μιας παιχνιδομηχανής, top box ή Blu-ray Disc player. Συγχρόνως, υπάρχει ενσωματωμένο ασύρματου Wi-Fi για πρόσβαση σε υπηρεσίες Smart TV χωρίς να απαιτούνται περισσότερα καλώδια.

Με αυτόν τον τρόπο, το οικιακό δίκτυο μπορεί να λειτουργήσει σαν σύνδεσμος μεταξύ συσκευών, αφού ταινίες και άλλα αρχεία μπορούν να μεταφερθούν από το PC/Mac που βρίσκεται σε ένα δωμάτιο, στην τηλεόραση που βρίσκεται σε άλλο. Εκτός από τη θύρα USB, προσφέρεται και θύρα VGA για σύνδεση με παλαιού τύπου PC.

Premium design

Με έξυπνο, μαύρο, λεπτό περίβλημα που συμπληρώνεται από ασημένιο φινίρισμα και σταντ, η σειρά L54 διαθέτει το μοναδικό design των νέων σειρών τηλεοράσεων της Toshiba. Η οθόνη Edge LED διατίθεται σε δύο μεγέθη και είναι ενεργειακής εξοικονόμησης, ενώ διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για καλύτερη τηλεθέαση, μέσω ενός λεπτού πλαισίου που διασφαλίζει το βάθος και τη φωτεινότητα της εικόνας.

Η σειρά L54 της Toshiba θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2014.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Ανάλυση: Full HD 1920 x 1080 Edge LED TV με τεχνολογία active shutter 3D
• AMR+ 4002 (Active Motion & Resolution)
• Λειτουργίες Smart TV με πλοήγηση στο Internet
• Μετατροπή 2D σε 3D
• Συνδεσιμότητα: 3 x HDMI (με HDMI-CEC), 1 x USB, PC input, ενσωματωμένο Wi-Fi
• Ήχος: Dolby Digital Plus
• USB / HDD / Home media network
• Design: Μαύρη με λεπτό περίβλημα και ασημένιο φινίρισμα και βάση
• Tuners: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV, αναλογική
• Μέγεθος οθόνης: 40 ίντσες (102 εκατοστά) και 48 ίντσες (122 εκατοστά)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης