Την τελευταία πενταετία, οι φορητοί υπολογιστές ξεπέρασαν στις προτιμήσεις των καταναλωτών τους επιτραπέζιους / σταθερούς υπολογιστές, καθώς τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά εξελίχθηκαν, προσφέροντας επαρκή «δύναμη» για τις καθημερινές ανάγκες, σε συνάρτηση με την εξυπηρέτηση που παρέχεται λόγω φορητότητας. Σε κάποιες όμως λειτουργίες, η οθόνη ενός φορητού υπολογιστή, δεν βοηθάει όπως μια μεγαλύτερη. Για εκείνους που έχουν αυτή την ανάγκη, η εταιρεία AOC παρουσιάζει μια εξαιρετικά ευέλικτη οθόνη, απευθυνόμενη ειδικά σε χρήστες φορητών υπολογιστών και notebook. Η νέα οθόνη «myConnect E1759FWU» 17.3 ιντσών (43,9 εκ.), δημιουργεί επιπλέον χώρο προβολής για αυξημένη αποδοτικότητα στην εργασία, ενώ η συμβατότητα με θύρα USB 3.0 επιτρέπει πολύ γρήγορη φόρτιση και υψηλή ποιότητα εικόνας, με ιδιαίτερα πρακτική σημασία, αφού η μεταφορά των δεδομένων καθώς και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται από ένα μόνο καλώδιο USB. Η νέα οθόνη αποτελεί μια ελαφριά συσκευή με γρήγορη εγκατάσταση, που μπορεί να σας ακολουθήσει παντού.



Ο ιδανικός σύντροφος για τους επαγγελματίες χρήστες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η myConnect E1759FWU παρέχει στους χρήστες «εν κινήσει» μια δεύτερη οθόνη στη στιγμή. Με αυτό τον τρόπο, οι χρήστες είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον εργασίας ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου. Με βάρος μόλις 1,28 κιλά και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, η οθόνη αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στα επαγγελματικά ή ψυχαγωγικά ταξίδια. Πέρα από την ευκολία στη μεταφορά, η myConnect E1759FWU εντυπωσιάζει για το μέγεθος της (17,3 ιντσών / 43,9 εκατοστών), που αντιστοιχεί περίπου με το μέγεθος ενός φύλλου χαρτιού A4. Η συνεργασία με τους πελάτες γίνεται πιο άνετη καθώς οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν πληροφορίες στην πρόσθετη οθόνη. Επίσης, για ευκολία στη μεταφορά και ασφαλή φύλαξη, η οθόνη συνοδεύεται από προστατευτική θήκη.

Πρωτοφανές επίπεδο multi-tasking

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, η βάση περιστρέφεται ώστε να εναλλάσσεται εύκολα ο οριζόντιος και κάθετος προσανατολισμός της οθόνης (pivot), στοιχείο ιδιαίτερα χρήσιμο για την προβολή παρουσιάσεων, εγγράφων, κειμένων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν η οθόνη βρίσκεται εκτός λειτουργίας, η βάση διπλώνεται και αποθηκεύεται τακτικά. Παράλληλα, η myConnect E1759FWU είναι εξοπλισμένη με έξυπνο λογισμικό που διευκολύνει τον έλεγχο των ρυθμίσεων φωτεινότητας, αντίθεσης και λειτουργίας. Μέσω της θύρας USB είναι δυνατή η σύνδεση μέχρι έξι οθονών USB, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ένα υψηλό επίπεδο multi-tasking για τους χρήστες φορητών υπολογιστών.

Ένα καλώδιο για όλες τις λειτουργίες

Η οθόνη myConnect E1759FWU απαιτεί ένα μόνο καλώδιο USB 3.0 για τη μεταφορά δεδομένων, καθώς και την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αποφεύγοντας έτσι, την ταλαιπωρία των πολλαπλών καλωδίων. Η πλήρης παροχή ρεύματος από έναν καλώδιο USB 3.0, είναι εφικτή χάρη της ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας της συσκευής, μόλις 10 Watt. Την ίδια στιγμή η υποστήριξη του νέου πρωτοκόλλου USB 3.0, το οποίο προσφέρει ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 5 Gigabit ανά δευτερόλεπτο, παρέχει ταχύτερη φόρτιση και εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Η οθόνη myConnect E1759FWU θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο 2014, με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 149 ευρώ.

Προδιαγραφές – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης