Νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών της Dell, εμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά, με δυναμικό σχεδιασμό και ευέλικτα χαρακτηριστικά, στοχεύοντας στην βέλτιστη εξυπηρέτηση σε κάθε δραστηριότητα. Ο λόγος για τα Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς 5000 και τα Inspiron 14 και 15 της σειράς 3000. Ισχυροί επεξεργαστές Intel 4ης γενιάς, σκληροί δίσκοι μεγάλης χωρητικότητας και οθόνες αφής 10 σημείων εξαιρετικής απόκρισης με ανάλυση Full HD, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχουν σχεδιαστεί οι υπολογιστές, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των διαφορετικών τρόπων χρήσης των καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι μαθητές αλλά και οι γονείς επιθυμούν τεχνολογία που τους βοηθά να είναι αποδοτικοί στις προσωπικές και εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες,» δήλωσε ο Ray Wah, αντιπρόεδρος του τμήματος PC της Dell. «Τα νέα μας Inspiron laptop είναι μια έξυπνη επένδυση για οικογένειες, παρέχοντας τους την τελευταία τεχνολογία για παραγωγικότητα και ψυχαγωγία, σε λεπτά design που εξοικονομούν χώρο.»

Dell Inspiron 5000 – Κομψός σχεδιασμός και δυνατές επιλογές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα laptop Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς 5000, περιλαμβάνουν πολυάριθμα χαρακτηριστικά για να προσφέρουν άνεση και είναι ιδανικά για οποιαδήποτε εκπαιδευτική χρήση ή για να χρησιμοποιούνται από πολλά μέλη της οικογένειας.

Οι οικογένειες θα απολαύσουν μια φορητή, πολύπλευρη εμπειρία χρήσης ενισχυμένη από high-end επιλογές, όπως εντυπωσιακές οθόνες που πλαισιώνονται από ένα όμορφο, ματ καπάκι από brushed aluminum (βουρτσισμένο αλουμίνιο). Οι φορητοί υπολογιστές βασίζονται στην ισχύ των επεξεργαστών 4ης γενιάς Intel Core, που βοηθούν να επεκταθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ προσφέρονται με προαιρετική διακριτή κάρτα γραφικών AMD Radeon ή nVIDIA GeForce. Παράλληλα, οι νέοι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν ηχεία «Waves MaxxAudio» για μια πλούσια εμπειρία ήχου.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.dell.com/gr/p/inspiron-15-3542-laptop/pd?~ck=anav

http://www.dell.com/gr/p/inspiron-15-5547-laptop/pd?~ck=anav

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης