Η Samsung Ελλάς παρουσίασε τη νέα κυρτή μπάρα ήχου ή αλλιώς «Curved Soundbar», με την ονομασία HW-H7501. Η νέα κυρτή μπάρα έρχεται να συνδυάσει την κομψότητα με μια ξεχωριστή εμπειρία ήχου. Παράλληλα, με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, τη λεπτή κατασκευή και το κομψό φινίρισμα αλουμινίου, το Curved Soundbar συμπληρώνει τις Samsung κυρτές τηλεοράσεις υπερ-υψηλής ανάλυσης (Ultra HD), ακολουθώντας αρμονικά το καμπύλο design τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τεχνολογία «Surround Sound Expansion» προσφέρει καθηλωτικό ήχο, με 320 watt κρυστάλλινου ήχου, surround 8.1 καναλιών και επιπλέον ενσωματωμένα πλαϊνά ηχεία και σε συνδυασμό με την κυρτή μορφή της συσκευής, το ηχητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η Samsung επεκτείνει τη βέλτιστη περιοχή ακρόασης και φέρνει το ύψος του ήχου στο επίπεδο της οθόνης μοιράζοντάς τον ομοιόμορφα στο χώρο, καθώς το ηχητικό πλαίσιο, που μοιάζει να προέρχεται κατευθείαν από την τηλεόραση, προσφέρει ρεαλιστική εμπειρία με εκπληκτικά εφέ.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία «TV Sound Connect» κάνει πολύ εύκολη την ασύρματη σύνδεση της κυρτής μπάρας ήχου με την τηλεόραση, μέσω διασύνδεσης Bluetooth. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η χρήση καλωδίων, διατηρώντας έτσι τον χώρο σε τάξη, αναδεικνύοντας την ίδια στιγμή στο μέγιστο τη λεπτή και κομψή σχεδίαση των δύο συσκευών. Ακολούθως, ο αλγόριθμος Bluetooth Hi-Fi Codec, επιτυγχάνει τη μεταφορά του υψηλής ποιότητας ήχου ασύρματα από τη Samsung τηλεόραση στο Curved Soundbar, χωρίς απώλειες.

Επιπλέον, στην περίπτωση που η Samsung Curved τηλεόραση είναι τοποθετημένη στον τοίχο, το Curved Soundbar, εφαρμόζει σαν ένα σώμα με την τηλεόραση, χωρίς να απαιτείται επιπλέον βάση στήριξης. Η ευκολία της χρήσης τόσο του Soundbar όσο και της τηλεόρασης, γίνεται με ένα μόνο τηλεχειριστήριο ή ακόμα και από ένα smartphone του χρήστη. Το Samsung Curved Soundbar είναι συμβατό με τα παρακάτω μοντέλα Samsung τηλεοράσεων 2014: Η8000, ΗU7200, HU8200, HU8500.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης