Αναμφισβήτητα η εξυπηρέτηση που προσφέρει ένα σύστημα εκτύπωσης, είναι τεράστια για κάθε χρήστη, οποιασδήποτε κλίμακας. Βέβαια, οι συσκευές που προορίζονται για οικιακή ή γραφιστική χρήση, διαφέρουν σε αρκετά σημεία από αυτές που στοχεύουν στην κάλυψη ειδικών αναγκών. Για αυτές ακριβώς τις ανάγκες, η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς SureColor SC-T, αποτελούμενη από νέους, γρήγορους εκτυπωτές τεσσάρων χρωμάτων και μεγάλου φορμά, που έχουν σχεδιαστεί για μεγάλη ποικιλία γραφικών, εφαρμογών CAD και GIS, για χρήση σε περιβάλλον σχεδιασμού, εμπορικών εκτυπώσεων, φωτοτυπικών καταστημάτων, αρχιτεκτονικής, κατασκευών, μηχανικής, λιανικού εμπορίου και εκπαίδευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα σειρά SureColor SC-T συνεχούς τροφοδότησης, περιλαμβάνει εννέα μοντέλα που παρέχουν διάφορες επιλογές πλάτους, παραγωγικότητας και δυνατότητας σάρωσης. Βασισμένη στην επιτυχημένη σειρά εκτυπωτών SureColor SC-T που κυκλοφόρησαν το 2012, αυτή η νέα σειρά γρήγορων εκτυπωτών που περιλαμβάνει τα μοντέλα SureColor SC-T7200 44 ιντσών, SC-T5200 36 ιντσών και SC-T3200 24 ιντσών, εισαγάγει πολλές βελτιώσεις που έχουν σχεδιαστεί για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης για μεγάλο όγκο εκτυπώσεων.

Εισαγωγή της σάρωσης μεγάλου φορμά και των διπλών ρολών συνεχούς τροφοδοσίας

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη της αγοράς για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και παράλληλα της ευελιξίας που προσφέρει η εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων μέσων, εφόσον αυτή κρίνεται αναγκαία, τα νέα μοντέλα SureColor SC-T7200D και SC-T5200D, περιλαμβάνουν διπλά ρολά συνεχούς τροφοδοσίας με αυτόματη φόρτωση χαρτιού και αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των ρολών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Epson έχει αυξήσει ακόμη περισσότερο την ευελιξία των εκτυπωτών, ενσωματώνοντας έναν έγχρωμο σαρωτή 36 ιντσών στα νέα πολύ-λειτουργικά μοντέλα, το SureColor SC-T7200MFP και το SC-T5200MFP, 44 και 36 ιντσών αντίστοιχα. Πρόκειται για τους πρώτους εκτυπωτές μεγάλου φορμά της Epson, που περιλαμβάνουν σαρωτή και παρέχουν στους χρήστες την ευελιξία να ψηφιοποιούν τα έντυπα έγγραφα μεγάλου φορμά σαρώνοντάς τα σε αρχεία, ή σε e-mail ή να τα θέτουν σε κοινή χρήση με άλλους εκτυπωτές SC-T. Η σάρωση και η εκτύπωση ενός πρωτοτύπου σε μέγεθος A1 πραγματοποιείται σε περίπου 39 δευτερόλεπτα. Αυτοί οι εκτυπωτές «όλα σε ένα», διατίθενται επίσης με μονό ή διπλό συνεχές ρολό.

Για ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της απόδοσης, η νέα σειρά SureColor SC-T διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη επεξεργασία εικόνας, προαιρετικό σκληρό δίσκο 320 GB για την υποστήριξη σημαντικών λειτουργιών εκτύπωσης και ασφαλή δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο. Προκειμένου να εντάσσονται ομαλά σε περιβάλλοντα σχεδιασμού και εκτυπώσεων, οι νέοι εκτυπωτές της σειράς SureColor SC-T παρέχουν προαιρετικά, υποστήριξη PostScript με δύο CPU 1.6 GHz, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να εκτυπώνουν αρχεία διαφόρων μορφών, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων αρχείων δεδομένων, γρήγορα και άμεσα από τα κορυφαία προγράμματα σχεδίασης και CAD.

Η υψηλή ποιότητα εκτύπωσης διασφαλίζεται από το συνδυασμό του μελανιού τύπου pigment «UltraChrome XD» τεσσάρων χρωμάτων της Epson και των μόνιμων κεφαλών εκτύπωσης «PrecisionCore TFP» για σταθερή απόδοση ακριβείας με μεγάλη διάρκεια ζωής. Το μελάνι, το οποίο παρέχεται σε τρία μεγέθη φύσιγγας 110, 350 και 700 ml, έχει δημιουργηθεί με σκοπό να αποδίδει το βαθύ μαύρο και τις ευκρινείς, αδρές γραμμές που απαιτούνται στα τεχνικά γραφικά, αλλά και τα έντονα χρώματα που απαιτούνται στις εκτυπώσεις και στις αφίσες υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, το αδιάβροχο μελάνι που δεν μουτζουρώνει, παράγει εκτυπώσεις που είναι κατάλληλες για βραχυχρόνια χρήση σε εξωτερικούς χώρους καθώς και για οποιαδήποτε χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Οι εκτυπωτές SureColor SC-T έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εντάσσονται εύκολα σε περιβάλλον γραφείου χάρη στην κομψή σχεδίαση, τις μικρές διαστάσεις και τη χρήση τους από την πρόσοψη. Προκειμένου να περιορίζουν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, οι εκτυπωτές SureColor SC-T χρησιμοποιούν μελάνια με βάση το νερό και διαθέτουν σήμανση ENERGY STAR για εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας.

«Η νέα γενιά των εύχρηστων εκτυπωτών SureColor SC-T έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να παρέχουν την απόλυτη ευελιξία και παραγωγικότητα σε περιβάλλον σχεδίασης και εκτυπώσεων με μεγάλο όγκο εργασιών», δηλώνει η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas. «Η δυνατότητα εκτύπωσης σε χαρτί και χαρτόνι πάχους έως 1,5 χιλ. καθιστά αυτή τη σειρά εκτυπωτών ιδανική για μεγάλο εύρος εφαρμογών γραφικών».

Η νέα σειρά SureColor SC-T θα είναι διαθέσιμη από αυτόν τον μήνα, με αρχική τιμή από 2.260 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης